Didemgzi merhaba 6 haftalık gebeyim doktora gittigimde kalp atışı yok 1 hafta içinde ya kendisi düşecek yada biz müdahale edicez dedi neyapmam gerek araştırmalarıma göre kalp sesi için erken diyenlerde var yardımcı olursanızz sevinirimm?? Şuan 6 +2 günlük
Seda_123 Didemgzi Canım erken daha kalp atışı için doktor niye öyle bişey diyor 9.haftada duyan var kalp atışını baska bi doktora git bence
belguzar_123 Didemgzi ben gittim 8 haftalık ti duyamadim nolucak dedim doktor daha çok küçük dedi biraz daha bekle dedi bekle canım biraz bende bekliyorum 😊🙏❤️
Didemgzi Seda_123 1 hafta daha bekleyip 7 haftasında başka doktora gidicem hergün dua ediyorum kötü bi sonuç almayım diye 😣😣
Didemgzi belguzar_123 size güzel bi şekilde acıklama yapmış benim gittigim doktor direkt 1 hafta içinde düşer dedi
Yasebu Beş buçuk haftalıkken gittiğimizde duyamamıştık. 7.haftada doktor çok derinden ben duyuyorum.sorun yok ama içiniz rahatlasın bir hafta sonra gelin demişti.8.haftada güm güm duyduk. İnşallah sizinde öyle olur bana biraz erken geldi.Rabbim yardımcınız olsun🙏🏼
Kanatsizkelebek Benim de 6. Haftada duyulmadi kalp atisi hatta kesinlikle saglikli bir gebelik degil bile denildi... bence hic su an kendini sıkıp üzme o haftalarda normal duyulmamasi ve nedense doktorlar direk en kotusunu soyluyor artik.. kendini uzme hic bikac hafta sonra duyulacak insallah 💜🥰
Kdzeregli Bence doktorunu değiştirmelisin bende 6+1 de gittim doktorum duymadı kalp atışını erken dedi 7 haftamda tekrar gidicem
BeybininAnasi 9.haftaya kadar duyulmaması normal diye biliyorum, neden böyle dedi ki doktorunuz anlamadım.
MNursel Kese bile 5 ile 6 inci haftada görünüyor. Kalp atışı için 9 uncu haftaya kadar bekleme ohtimo var. Başka doktora git bence .