Kaysenur61 Merhaba anneler bebek için önerebileceğiniz günlük pişik kremi nemlendirici varmı. Ev yapımı yada hazırda olabilir. Günlük bakım için be önerirsiniz.alt değiştirmeden sonra ne kullanabilirim . 😊😊😊
online_mom Kaysenur61 saf zeytinyağı en güzeli 👍 ablam iki çocugunada pamukla zeytınyagıyla temızlıyodu hiç sorun yaşamadı bende öle yapmayı planlıyorum 👍👏
Kaysenur61 online_mom zeytin yağınıda düşündüm ama aslında cilde iyi gelmediğini ve bi süre sonra tahriş edebildiğini öğrenmiştim cilde nefes aldırmıyormuş tabi ne kadar doğru bilemiyorum 😊😊kullanmadım
blgkstk Kaysenur61 sudocrem alın. Oldukça pahalı bir ürün ama zaten pisik kremi hemen biten bir şey değil parasına deger
online_mom Kaysenur61 yaa hiç netten araştırmadım bilmiyorum ama ablam iki çocugundada hiç sorun yaşamadı 👍 belki hassasiyetle ilgili olabilir 🤗
blgkstk Kaysenur61 gitti gidiyor hepsiburada gibi internet sitelerinde var. Ben babymall dan mağazadan aldim
Cisen Sarı hametan da olabilir mühendisin oğlu öneriyordu. Üretim tarihi 2018 sonrası olmalıymış diye okumuştum. Reçete edilebiliyor diye hatırlıyorum. Yani devlet ödemesini karşılıyor.