cimennbayann Carsaflianne çünkü insan yiyene kadar aklından gitmiyor 😂 çok değişik ne kadar istemişsek bilinçaltımıza işlemiş rüyalarımıza girmiş😬😬
Susamtanesii Carsaflianne bende çağla bademi aserdim sadece ve 2 ay önce yoktu dondurulmuş aldık oda çok kötü oldu çözülünce ve rüyamda karpuz büyüklüğünde çağla gördüm🙂
AytlKandemir Carsaflianne ocak ortasında bulduk biz sürekli alışveriş yaptığımız pazarcı abilere söyledik onlar bulmuştu sağolsunlar 3 eriğe 30 lira verdik ☺Şimdi bulunması daha kolay inşallah bulursunuz
Melegimveben AycanFb mevsimini bekliyorum ben almak için 😥 inşallah leke kalmaz eylülde doğum zaten hamilelik dönemince yesen olur diyolar bazılarıda yok hemen yapılması lazım diyolar 🤷🏼♀️
AycanFb Melegimveben herşeye inanma canım sen dua et en iyisini Allah bilir kimileri bulunacak şeyleri aşeriyor da eşleri almıyor gene de bi sıkıntı olmuyor.
ArifeMuratt Hazirana benim de canım işkembe çekiyo hep ama zararlı olduğunu sanmıyorum ya sonuçta kaynıyo 😌😌
Deletedmom_879 ArifeMuratt canim ben iskembe paca corbasi iciyorum ama tabi bizim kemdi kurbanimizda temizledigimiz iskembe ve iciyorum zaten hic dısardan icmeyiz temizlendigine emin olduktan sonra sorun olmaz al kendin temizle pisir mis gibi 😋😋
AytlKandemir Carsaflianne ☺☺ Ben limon çok yedim birazda olsa kesiyor.sabretsin bebiş bol bol yer telafi edersin
Berna6141 Carsaflianne canım bende aşermiştim ocak ayında. kocaelide aramadığımız yer kalmadı büyük marketler falan ama yok. Eşim en son meyve hallerinden birinden getirtti