Elo78 Kızlar bana İstanbul da ilgilenen ve gerçekten hiçbir detayı atlamayacak hamileliği tüm süreç boyunca takip edecek bir perinatolog önerebilir misiniz ?
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Elo78 Canım Memoriel Ataşehir Doç.Dr.Resul Arısoy çok iyi.Pahalı gelebilir ama pişman olmazsın.Kendisi riskli gebelik uzmanı.Bebeğin beynindeki kıvrımlara,göbek bağındaki damarlara kadar herşeyine bakıyor.
Deletedmom2224 Elo78 esenyurt esencan hastanesi Salim sezer tek geçerim. Onunla sadece ayrtinli ultrason yapabildik devamlı hastası olmamamıza rağmen süper ilgilendi bence onun hastaları çok şanslı 🍀
Nuuur Elo78 Zeki Şahinoğlu nu öneririm kendisinin Bağdat caddesinde muayenehanesi var. Alanında bilgili sizi de her açıdan aydinlatip bilgilendiren yol gösteren başarılı bir peritanalog
Sevdaknk Elo78 kesinlikle nuri danışman Gebeliğimin başından beri onunla takip ediliyorum. Altunizade acıbadem görev yeri
Elo78 Cokokuyan_dorukusunannesi48 canım ben ben gittim ona ama orası çok kalabalıktı bir de gebeliğin başında olduğumdan mıdır nedir Yani normal gebelik gibi davrandı tahlile falan gerek yok şimdilik dedi başka hiç bi bilgi vermedi çok içime sinmedi ya Maslak Acıbadem de Cem batukan ve Ahmet bildirici varmış onları araştırıyorum
Tugbaztrk Cokokuyan_dorukusunannesi48 merhaba, bende ona gidiyorum. Kaçıncı haftadasınız takibinizi o mu yapıyo
HGC Deletedmom2224 detaylı ultrason fiyatı ne kadardı? Siyah beyaz mıydı görüntü? Bir de cd ve ultrason görüntüsü vermiş miydi?
BurcuErg Dr. Altan Cebeci mükemmel bir doktor. İnternetten yorumlarına da bakabilirsiniz.30-40 dakika sürüyor ayrıntılı ultrason ve her yerini tek tek göstererek anlatıyor
Bade0501 Elo78 Merhaba, Dr.İbrahim Bildirici hem çok tecrübeli hem de ilgili bir doktor, detaylı ultrason için kendisiyle görüşmüştüm. Karar verdiğiniz takdirde en kısa zamanda randevu almanızı tavsiye ederim.
Seymaensar Elo78 ben orda hocaya gidiyorum özel sıra aldı kendısı bana hemen yaptırdım ama çok iyi bakıyorlar
Deletedmom2224 HGC detaylı ultrason her zaman siyah beyaz çekilir 😊 renkli resim ve CD veriliyor fakat ben kendi hastanesinde değil kucukkoy başarı hastanesinde çekildim hafta sonları oraya geliyor detaylı için. CD çok önemli bir şey değil çünkü içinde video olmiyor sadece görüntüler oluyor o görüntüler de bizler için pek önemli değil açıkçası bebegin beyni kalbi diğer organları ve damar akislarinin resmi oluyor. Biz her ultrasonumuzu kendimiz videoya çekiyoruz hem anı kalıyor hemde sürekli açıp izliyoruz tavsiye ederim. Fiyatı 400 lira ama dediğim gibi kendi hastanesinde ne kadardır bilemiyorum
Utopika Kesinlikle Altan cebeci . Özel muayenehanesi var bahçeşehirde. Her yerden de hastası var civarda kime sorsam ona gidşyor. Hangi kadındığumcuya sorduysam Altan cebeci cevabını aldım
nurcel Şişli de Osman Özyurt var kendisi çok ilgili ve bilgili ikili tarama testi incelemesi bile 1 saat sürdü. Kendi özel muayenehanesi var
Sinemustafa2008 Arda lembet internettende bakabilirsiniz anne karnındaki bebege amalıyat dahi yapmış işinin ehli mükemmel bi Dr tavsiye ederim Anadolu yakasında femical klinik Avrupa yakasındada livhospital