Zeytuniiice Benim ilk gebeliğim sezeryan düşünüyorum ama sonrası için ağrılar aylarca devam ediyor diyenler var bu yüzden tedirginim siz ne diyorsunuz okadar mi korkunç 😑
kaan Zeytuniiice yok yok değil. İlk bir kaç gün zor sonra yavaş yavaş hareket edebiliyorsun rahatça. Ben 18. Günde her hareketi yapabiliyordum. Ama hareketsiz kalmaman çok önemli. Anestezi etkisi geçti hiç durmadım ben
Mini9 Zeytuniiice ilk 3-4 gün biraz zor ama ağır ağır da olsa hareket et, bol su iç 1 haftaya büyük ölçüde geçiyor öyle aylarca sürecek bi şey değil
Fatiheren_61 Zeytuniiice ilk seni kaldırdıklarında dayanabildiğin kadar yürümeye çalış.ve geri yatma hemen otur tekrar kalk yürü ne kadar yürüyüş o kadar erken ayağa kalkmak demek. Bol bol su iç spinal olacaksan nescafe tüket bi kaç bardak baş ağrın olmaz.
Melike_18 Asla sezeryan dogurmam diyen ben ve mecbur sezeryan doguran ben olarak söylemek isterimki bu kadar erken ayaklanabilecegim benim aklıma dahi gelmezdiilk 3 gün biraz zor sonrası yavaş yavaş sökülüyo korkma yani bol bol yürüyüş su hoşaf tuvalate çıkmak çok önemli 😘 zor olan dogum hertürlü zor oluyor benle beraber normal doğuran biri vardı hastanede benden zor kalkıp oturuyodu öyle düşün herşey senin elinde . Benim bebegim kilo kaybettigi için 5 gün hastanede yattı onu görmeye gittigimizden baya hareketli geçti çok şükür toplandım ha benim annem falan var yanımda o yüzden pek iş falan tutmama gerek yok ama kendi işimi kendim görüyorum😌