Hilal21 Kızlar 4 ay olmama bır hafta kaldı ama 4 gundur ben resmen agrıdan ölüyorum. Hamilelik agrısı gıbı de degıl karnım kasıklarım resmen mahvetti beni. Ayaga kalkamıyorum o derece. Ben idrar yolu enfeksiyonun dan şüpheleniyorum cunku tum belirtiler var yardım edin ne yapayım. Hastaneye de cuma gunu gıttım eşime bıdaha izin vermezler. Bende tek gidemiyorum. 😢😢
Fdle Hilal21 idrar yolu enfeksiyonuna kesinlikle baktır bebeğe zararlı o çünkü ilerlerse eğer ama şöyle rahmin artık yukarı çıkıyor onun sancısı da olabilir doktora gitmeden bilemezsin işte ihmal etme
Nursimali Hilal21 canim keske imkanin olsada biran once gitsen doktora idrar yolu enfeksiyonu cok olunca bebege cok zarari var ne kadsr erken gittin o kar bebegin icin 🤦♀️
Deletedmom091 Hilal21 geçen cuma bende bundan dolayı gittim kontrole acayip kesik gibi sancılar giriyodu..miyomlarının büyümesi durmuş beslenemediği için sancı yapıyolar normal dedi gönderdi..enfeksiyon endişen varsa hemen bi görün canım tehlikeli olabiliyo ileri süreçteyse
Gokceg Bende olmuştum o aylardayken ağrıdan kıvranmıştım enfeksiyon çıkmıştı ama çok önemli mutlaka tedbir almak lazım bence bir doktora görünün
Hilal21 Valla kızlar bız terör bölgesındeyız ben tek cıkamıyorum zaten hastane uzak cıksam bile tansıyonum düşük oldugu ıcın o daha riskli oluyor. Mecbur esim goturüyor. Ama sımdı sabah ise giderken bırakırım bır ıkı saat beklersin dedı bende tamam dedim. Gerekirse 10 saat beklerim bebegıme bişey olmasın.
kr1907 Hilal21 yok hepimizi dönem dönem birşey yaşıyoruz inşallah sizinde önde siz birşey çıkar tedirgin olmayın kendinizi sıcak tutun ve iyi beslenin
Hilal21 Kızlar doktor benı Bi azarladı salak adam. 3 gun once nıye baktırmadın felan. Bende kendımı ezdırmedım. Uc gun once hasta degıldım ondandır dedım. Ben soyle oldu boyle oldu diyorum sanırım enfeksiyon var diyorum bana dıyor ki sen doktor musun tahminde bulunuyorsun dıyor. Deli etti beni
tugce95 Hilal21 ahh bu nasl doktor böyle? degistrme sansın yokmu doktorunu ? agrı geldigi zaman agrıdır gelmeden ben nasl baktırayım ay sinir oldm sabah sabah