Buketttt Mucizemmm00 maalesef olmuyor devlet acil de, her özel de de olmuyor daha butik tarzi özel hastaneler de olmuyor, ama büyük tam teşekküllerde var
Anneee3 Mucizemmm00 bence vardır en azından kadın doğum bölümüne acil yollar orda nöbetçi kadın doğum vardır
Zeynep1 Normalde her kadın doğum acilinde ultrason var 1 tanede olsa bulunuyor ama bazı şehirleri bilemem
Yavuzum1202 Acilde degılde kadın doğumda herzaman biri durduğu icin üst kata yolluyorlar orda bakıyorlar
busra-mutluanne1 Eğer kadın acili varsa hastanenizin kesin vardır normal acil değil kadın acillerde oluyor
Yagmuricenkiz Yoktur muhtemelen ama Kasım doğuma gönderirler ve doktor sıra falan almanıza gerek kalmadan ultrason ile bakar
ozguk Mucizemmm00 hafta içi ve gündüz acile gittim üniversite kendileri bakmadı kadın doğum da muayene olup geri acile getirdiler
Yelz_91 ikicocukannesi_ ben bir kere denk geldim canm karaburun dvlt hast kadn doğmcu yoktu ancak hemşire tablet şklinde bir ultrason cihazyla kontrol etti
Yelz_91 Mucizemmm00 var canım küçük ilçe hastanelerinde dahi tablet şeklinde olanlardan bile olsa muhakkak var
ikicocukannesi_ Yelz_91 ben pendikteyim buradaki devlet hastanelerinde araştırma hariç yok bizim buraya nazaran söylemiştim
Sermec Mucizemmm00 var canım ilk gebelıgımde grip olmuştum acıle gtmştm acil de bebegımın 7.hafatada kalbinin durduğunu öğrenmştm yanı benım bulunduğum ilde var