Rbysf Bende bekliyordum bebegim dogsada hikâyemizi yazsak diye😁😍 37+3 haftamizdaydik 17 ekim günü sabah saat 5 civari ağrısız bi sekilde uyuyordum birden uyanma ihtiyaci hissettim kasigimda hafif bi ağrı hissettigim icin ayaga kalktığım da birden suyum boşaldı heryer ıslandı 😲 ilk gebeligim olduğu icin tecrubesizim baktim duracak gibi degil azar azar hala geliyordu Bu suyum heralde diye düşünerek eşimi uyandırdım hemen hazırlandık Annem gili kayinvalidemi aradık suyum un geldiğini soyleyerek hemen geldiler hastaneye çıktık yola sancilar gelmeye başlamıştı 5 30 civarı acildeydik. Ebe muayene etti açılmaya baktı 3 cm dedi yatis versi hemen yukarı dogumhaneye aldilar.Dogumhane ye gittik yatırdılar beni 1.5 saat kadar bekledik sancilar sık sık gelmeye başlamıştı ara ara gelip muayne de ediyorlar di yaklasik 1 saat sonra acilma 8 cm olmuştu ve ben sancidan duramıyor dum yatakta kollarim her yerim güçsüz gibiydi tutamıyor dum hic biyerden. Ebe muayene ederken oğlumun geldigini hissettim hemen aliyoruz dediler masaya çıkardılar ikinmami soylediler zaten sanci gelince ben direk ıkınmak istedim bebegimin başının ciktigini hissettim guclu ikinmami soylediler ama biraz zorlaniyordum o ara igne yaptiklarini gördüm dikis icin ama hissetmedim hiç basi çıktıktan sonra kolay geldi ve nerdeyse hic hissetmedim. Ve Oğlusum doğmuştu. SAAT 7.35 DE. Ebeler dikis vs.islerini hallediyorlar di. Oglum 1 dk icinde aglamaya basladi kontrol icin masaya yatırmışlardı solunum unda bi sıkıntı oldugunu söylüyorlar di kucagima hemen vermediler ben ona bakiyordum surekli ne oluylo nasıl diye. Kontrol ettikten sonra havluya sarip yanima getirdiler 2 dk kadar durdu yenidogan yogun bakimana götürüyoruz dediler ve Aglamya basladim😭 disarda esim annemgil vardi onlarada soylemisler. Beni sarıp yukari odaya aldilar Kendimde degildim midem bulanıyor güçsüz düm Bebegim de yoktu yanimda 1 hafta kadar kuvezde kaldık ve cok zordu Allah kimseye yasatmasin göstermesin 🙏🙏 simdi taburcu olduk evimizdeyiz iyi cok şükür bebeğim. Sorulariniz varsa cevaplarim Teşekkür ederim okuduğunuz icin..👪🙏🐣👶
kr1907 Rbysf gözünüz aydın olsun neden küvözde kaldı anlamadım erken mi doğum olmuş oluyor bu haftada
defne55 Rbysf ya doğumhaneye kimseyi almıyorlar dikiş atarken uyuşturmuyorlar falan diye devleti kötülüyorlar ama süreç nasıl ilerliyor acaba biraz bahseder misin bende doğum için devlete gitmeyi düşünüyorum da son ayimdayim😊
Rbysf defne55 canim evet dogumhaneye kimseyi almiyorlar dikis atacaklari zaman da uyusturuyorlar igneyle ebeler davranma sekilleri felan cok iyi hani azarlamak kizmak felan yok ben memnun kaldim sahsen
defne55 Rbysf çok sagol canım teşekkür ederim🙏 rabbim yavrunu sağlıcakla büyütmeyi nasıp etsin inşallah ❤
nazel123 Maşaallah Allahım sağlıklı hayırlı evlat olmayı nasip etsin kaç kilo doğdu acaba birde dikişleri kesiyo iğneyi v.s hissettiniz mi o an
Rbysf nazel123 canim o an sancidan igneyi hissetmezsin bile ben hissetmedim dikerken bile hissetmiyosun ic kısım dan dis tarafı dikerken hissettim 1 kac dikisi sadece onun disinda hissetmiyorsun bebegim 3.140 gr dogdu birazi gidiyo ama sonra