AhsenMila Normalde griplerimi hep ağır atlatırım ama hamilelikte çok daha zor oluyormuş saç diplerime kadar her yerim ağrıyor dökülüyorum resmen. Limonlu çay ve pekmez den başka bişey tüketemiyorum ilaç da içemem zaten düşük riskim var kalbimde Bi ağırlık var üşütme den kaynaklı mı anlamıyorum. Evde neler yapabilirim normalde zencefilli zerdeçallı Bi karışımın vardı onu yapsam Bi zararı olur mu hamilelik de baharatlara dikkat edin denir genelde beynim durdu şuan ne iyi gelir ne yapabilirim.
shsn AhsenMila bana doktorm ılık su limon yap iç dedi. Bol bol su iç dedi. Bağşklığı kuvvtlendirici olaral haşlama ye, karnıbahar, tarhana çoebası içeblrsn veya meyveleri çok ye. Bende bu şeklde atlattm cann
mervekrkkc AhsenMila bende ayni durumi geven hafta yasadim ve yapilabilocek.ne yazikki birsey yok bol.bol.meyve ye portakal mandalin ayva bide doktorum sunu onerdi ayvanin ic cekirdek kismi ve elmanin kabugunu kaynat elmanin kabugunda ozel bi madde dogal antibiyotik etkisi yaratiyor ben o caydan ictim cok.iyi geldi kaynattiktan sonra bide limon at 1 tane icine
ylzzz AhsenMila taze zencefil ye pastil gibi ağzında dursun toz olanı da ballı sütle tüket ben böyle atlattım ağrın ateşin içinde dayanamadığında parol iç.açıkçası boğaz speyinden pastilden bile çekindim kullanmadım
zynpdrmzgl Bende atlattım çok kötü oluyo insan gerçekten. Ayağının altını yarımşar limonla ov sonra o limonları topuğunda en az yarım saat beklet gün içinde 2 kere yapsan yeterli ertesi güne bi nebze toparlamış olursun