Merryyyy Toksoplazma testi saglik ocaginda yapiliyo mu bilginiz var mi peki bnde yaptirmk istiyorm hic yaptrmadm merak ettm
Oznurrb ilknuryzc1 çok korkuyorum böyle şeyler duyunca. Allah tüm herkesin bebeklerini korusun, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ngmsy Ben de toxoplasma gecirmemek icin bazı şeylerden uzak duruyorum mesela hayvanlar özellikle kedi, cig et tavuk balık, toprak ve toprakta yetisen seylerin de sirkeyle yikanip tuketilmesi gibi
Eftelyaaa Gerçekten çok zor tabiki herkeste olacak diye bişey yok ama eğer ilk kan testlerinde doktorunuz bakmadıysa sormakta baktırmakta fayda var benimde hiç kedilerle alakam yok ama sarma sararken tadına tuzuna bakayım derken oldu sanırım inşallah yarın perinotolojiden aldığım bilgiyle tekrar yazarım 🤔
Eftelyaaa Oznurrb 9+1 günlük canım küçük olduğu için geçme olası yüzde 25 ama geçerse bırakacağı hasar oranı yüksekmiş bebiş büyükse sıkıntı yaratmıyomuş dünden beri internetten araştırdıklarıma göre
Oznurrb Eftelyaaa evet canım ben de öyle okumuştum. İnşallah hiçbir şey yoktur kuzunun 🙏🏻 Tekrar bi kan ver de başka laboratuvarda inşallah yaşancı pozitiftir.