shsn Arkadaşlar illaki annelernzden duymşsnzdur ayağınız üşürse bebeğinz gazlı olur diyip hep çorpla gezmenizi isterler. Ben çorap ve terlk olayndna nefret ederm annem hep ayaklarnı üşütyorsn çocğn olmaz derdi ama oldu 😀 böyle birşey yaşayan varmı aranzda yada bilgisi olan
Ultraslan40 shsn gaz konusunda bilgim yok ama insan soğuğu ayaktan alır yani ayak üşürse hasta olursun oda bebeği etkileyebilir, o yüzden diyor olabilirler.
Denizincani shsn bebegin gazini bilmem ama biz sogugu ayagimizdan aliriz eger soguk alirsak midemiz cigerlerimiz ust solnm yolu rahatszlklari gecirebiliriz hatta hemoroit rahatszlgmz warsa o bile azabilir Yani her drumda usutmemek en iyisi
Esraygtf shsn normalde olmazdı ama hamileliğimde ayaklarım üşüsün hemen kasıklrıma ağrı giriyor 🤷🏼♀️
yagmur_annesi shsn valla eğer öyle bisiy varsa benimki cok gazli olucak ben dokuz ay boyujca giymedim
Badevehande Bende hiç sevmezdim terlik giymeyi bekarken her odada bir terlik bırakırdım annem peşimde koşardı😂 evlenince terliksiz gezmez oldum kışın panduf giyiyorum hatta annem şok🤣
shsn Badevehande 😀😀😀😀😀 acaba nedeni neyki 😀😀 ben giymezdm hala giymiyorm arada eşimden korkuma giyiyoem yoksa elinde terlk peşmde dolanıyor 😀
merininyavrusu Ahaha. Ben de sadece kendimi böyle sanıyordum. Kesinlikle terlik ve corap hiç sevmem. Evlendim hala her odada bir terlik bırakıyorum. Arada eşimden korkuma giyiyorum. Bebegin gazlı olması olayına inanmıyorum. Allah kısmet ederse 16 hafta sonra göreceğim :)
Denizincani shsn annem demeli sen hissetmezsin 😂😂 yer ceker hep der bu konuda bnde cok cektm annmden yaz ortsnda corap giy denelrnden gina gelirdi kurban oldugumdan. Ama simdi annemin ordurdgu yun coraplari cikartmiyorm ayagimdan ah gencligim 😂😂😂
Betullmim shsn hamileyken bana da çocuğun gazlı olma olayı hurafe geldi ama hamileyken üşütmemeye özen göster idrar yolların enfeksiyon olması pek iyi degil
Haticenurum123 shsn doguma kadar vantilatör önünde yattım hep gazli huysuz bebegin olcak dediler tam tersi oldu ama tabi her bünye farklı
shsn Haticenurum123 aynen bencede ama bazen o kdr değişk şeyşer duuyuyorki insan. Bebeğni karnında üşütceksn dyen bile çktı. Doğmda yaklaştkça tedirgn oldm 😀 bekarken fix laf ayağnı üşütme bebeğn olmaz dediler allaha şkür oldu şimdide bebeğn gazlı olur yok bebeğni hasta edecksn karnnsa falan