Gnl0606 Kızlar 35+1 hamileyim Allah kısmet ederse 7 kasımda sezeryan için gün almaya gideceğim.. 6 yaşında bir kızım var aklım hep onda çok duygusal şimdiden anne çok üzülürüm sen gidince ben teyzemle kalmam seninle kalayım deyip duruyor.. anlatıyorum elimden geldiğimce senin için uygun değil annem vs ama nasıl yapacaksınız ya ben mi çok pimpirikleniyorum acaba (Allah tan bir şey olmazda çıkıp sağ salim gelebilirsek ) ilk çocuklarınızın tepkileri nasıl oldu çok merak ediyorum..
SuleDoruk Gnl0606 neden yanınızda götürmüyorsunuz? Benim doğumum Martta olacak Allah nasip ederse ama ben 10 yaşında ki oğlumu götüreceğim. İlk çıktığın da kardeşini ilk o görsün istiyorum 🙏
Babuze Gnl0606 ben götürdüm iki gece benle kaldı 4,5 yaşındaki kızım teyzesiyle gitmek istemedi çok ağladı. Kardeşini ilk bir kaç gün yok saydı 9. günümüz yeni yeni alışıyor ama bizi çok zorluyor 😞
Livask Gnl0606 ben hastaneye giderken yanımda götüreceğim kısmet olursa. Gece de babasıyla evde kalacak yanımda görümcem falan biri kalır herhalde. Kızımın kendini yalnız hissetmemesi eşimin benim yanımda olmasından daha önemli. Çünkü sonra o çocuğun psikolojisiyle uğraşacak olan kişi yine benim 🤭
Deletedmom124 Gnl0606 canım kısmet olursa benimde oğlum iki yaşında olacak Doğum olduğunda ben Yanımda götüreceğim yavrumu ayrılamam ondan kucağıma alamasam da yanımızda olsun gözümüzdeki önünde bence götürebiliyorsan sende götür hem kızın da kendini rahat hisseder düşüncesindeyim
Gnl0606 Livask evet bende eşimle. Kalsın isterim ama ben yokken çok zor.. teyzesi ile kafaları daha çok uyuşuyor bende onunla kalsın diyorum.. hastaneye alıyorlarmı bilniyorum nasıl olck birde çıkınca beni o halde görmesini istemiyorum.. çocuğun beyninde yorgun ağlayan halim kazınmasın 😌ben de doğum günüm belli olacağı için o gün doğumdan sonra gelsin teyzesi ile kalsın diyorum ama bilmiyorum nasıl olck🤔
Gnl0606 Devlet hastanelerinde çocuğun kalmasına izin veriyorlarmıki hiç bilgim yoktu o konuda birde hastane ortamı ben sezeryanlı olcm kızım rezil olmazmı yanımda kalırsa ne bileyim😬
Real Gnl0606 devlette sadece bir tane refakatciye izin var herkez bı tane çocuk götürse ne olur orası zaten odalar sıkıs tepis rezil olur cocuk
Gnl0606 Real evet işte oda var.. benimde bildiğim kadarıyla sadece ziyaret saatlerinde izin var kardeşin gelmesine
Real Gnl0606 evet inanın onuda ben olsam kısa süre. İsterim bir gecede doğum oldu sanki bi aydir ordaymisim gibiydi.kalabalik oluyor bebeklemi ilgilenceniz gelenlemi en güzeli bir kere görsün evde oyalasinlar.eger sezeryansaniz 48 saat sonra bırakıyorlar yani iki gün ordasiniz .
Gnl0606 Real evet şehir hastanesinde sezeryan olcm Allah izin verrse, 2 gün burda tutarım dedi doktorum zaten kızım çok duygusal şimdiden konuşuyorum kardeşin doğduğunda sen teyzenle geleceksin annem diye dün gece beni artık istemiyorlar diye uykudan uyanıp ağladı valla normalde böyle sıkıntılarımız olmazdı kardeşide çok istiyordu ama yaklaştıkça artık çocuğında dengesi bozulmaya başladı birde biz daha hiç öyle ayrı kalmadık..napcz bilmiyorum 😥
Real Gnl0606 Allah Allah bence bi etraftaki insanları takip edin acaba çocuğa biseymi diyorlar artık kardeşin geliyor pabucun dama atıldı falan belkide çocuk etkileniyor bizim milletimiz sever böyle salak salak seyleri
Ipek86 Gnl0606 teyzesi kandirsa acaba, yani söyle yapariz böyle yapariz diye heveslendirse.. Benim kizim 4bucuk, simdiden diyor karnin agricak, hastaneye götürcez bebek cikicak ama sakın aglama diyor😂 cocuk beni teselli ediyor resmen🙈
Gnl0606 Real ayy onu o kadar çok yapıyorlarki...:( kardeşin geliyor artık büyüdün koca kız oldun papucun dama atıldı gördünmü dediklerini duydum anneannesigilde iki haftadır gitmiyorum zaten demeyin diyorum anlamıyorlar:( ben büyümedim ki anne demi diye dolanıyor çocuk çok üzülüyorum çok🤧
Real Gnl0606 ee yani daha niye sebeb ariyorsunuz çocuk böyle davranmasinda ne yapsın .ilk başta buna önlem alın .benim yigenlerim var hele bı tanesi bana çok ama çok bağlı geliyordu yapisiyordu asla bırakmıyordu beni kızım oldu yigenim geldiğinde yanına dis fırçası koyuyordum bak bebek sana almış diyordum her geldiğinde çikolata oyuncak bebegin kundagina koyup o geldiğinde çıkarıp bak abisi sana getirmiş diyorduk
Gnl0606 Yaa bnde öyle birşeyler yapmayı düşünüyorum kardeşin adına sana hediye aldık diye babasıyla verdirteyim diyorum benim kızım çok duygusal o an tepki vermiyor ama gecesine ya ağlayarak uyanıyor ya iyice içine çekiliyor valla öyle öyşe alışck mı acBa çok merak ediyorum🥺inşllh çocuğum kendisini çok kötü hissetmez benim korkum anlatmama rağmen onu terk ettiğimi düşünürmü acaba diye:( sonrasında ilgi azalınca nasıl yaparız nasıl dengeleriz aslında onu merak ediyorum😥
Real Gnl0606 krizi iyi yonetirseniz alışır .onun yanında bebeği sevmeyin önceliği büyüğe verin zamanlla oda alışır .
Gnl0606 Babuze yaa maalesef sezeryan olcm ilçemde özel tek hastane var orasıda ticarethane gibi çalışıyor ve hiç steril değil onun yerine şehir hastanesini tercih ettim... devlet hastanelerinde de kardeşi kabul etmezler ziyaretçi kurallarını da okudum zaten birden fazla kardeşi olanların da tekini alıyorlarmş oda görüş saatinde sadece.. o yüzden yanımda kalma şansı yok maalesef..zaten istemiyorum da kalmasını beni öyle ağrılı sancılı görürse benim kız onu kolay kolay atamaz üstünden 😊
Gnl0606 Ipek86 bilmiyorum ki valla bnimle konuşuncada tamam diyor ses etmiyor ama gece ağlayarak uyanıyor kardeşim rüyama girdi diye ayyy o kadar zorlanıyorum ki 😥her zaman konuşarak ikna etmeyi başarmışımdır öyle hırçın şımarık bir çocuk değil şimdide üzülmesine hiç dayanamıyorum🥺alttan alınca da yaptığı şeyleri huya dönüştürüyor gece çok ilgilensem ağlayınca bu sefer sürekli gece ağlamaya başlıyor napcm bilmiyorum😬
Nisanurnur Gnl0606 benimde 6 yasinda kizim var 1 hafta once dogum yaptin ilk gun benimle hastanede kaldi bende istemedim baska yerde olmasini
Gnl0606 Nisanurnur peki bebekle kızınız aynı anda zor olmadı mı? Açıkcası ben kendimden de korkuyorum kendimi hiç tutamam sürekli ağlarım diye.. beni de o halde görmesini istemiyorum kızımın🤧