PeLinAvcErtrk Kan tahlillerimde kan sonucum 8 cıktı hapım değişti 2 hafta kullanıcam değerlerim aynıysa damardan kan vericekler böyle olanlarınız var mı acaba 2 haftada toparlarmıyım sizce😔😳
Kaderersoy PeLinAvcErtrk bende 13 haftalik gebeyim bende de kansizlik varmis ama bana o kasik suruplardan verdiler ama midemi acayip bulandiriyo o surup baska cozum yolu yokmu bunun ya kansizliga ne iyi gelir gebelikte tecrubelilerden ricam 🤔
cimennbayann PeLinAvcErtrk 36+4üm bende de var canım ama birşey demedi doktor ayrıyeten ilaç vermedi normal kullandığım ilaçları Doğumdan itibaren 3 ay daha kullanmamı söyledi sadece
Melegimveben PeLinAvcErtrk canım benim ablamda kullanmadı o ilaçları 10 gün kan serumu takıldı benimkide düşük ama ilk 3 ay hiç bişey vermicem dedi doktor 🤷🏼♀️ 3. ayımızı doldurcaz hala vermiyo😂😂
Nhl PeLinAvcErtrk 28.haftamda carpıntım cok demıstım doktora oda kan tahlılı ıstedı 9 muş degerım ilaç kullandıgım halde 2 gun arayla 5 defa damardan kan ılacı takvıyesı aldım ılaclarıma devam ettm 32. Haftamda 12 ye yükselmişti kan hapını atarken portakalla yada c vıtamını olan herhangı bırseyle kullann cay tuketımını azaltın ınsallah duzelır
PeLinAvcErtrk Kaderersoy inşalllah atlatırız canım portakal suyunun içine pekmez iyi diyorlar onu denicem bakalım
Gulhilal Ben hamile olduğumu ogrendigimde kanim 9du.gunde 2 kere gyno ferro kullandim degerler duzelince gunde 1e düşürdüm ama hic birakmadim.biraktigin an degerler dusuyomus.tiroidimde oldugu icin dahiliyeye duzenli gidiyorum
PeLinAvcErtrk Gulhilal aa evet banada şuan ondan verdi günde 2 kere sabah akşam yutucam inşallah atlatırım🙏
cimennbayann PeLinAvcErtrk inşallah canım pekmez aldım ben yinede sende öyle yap internetten bak kan yapıcı şeylere istersen
Gulhilal PeLinAvcErtrk kac haftaliksin ayda bir duzenli dahiliyeye gidersen sıkıntı olmaz.benimde ilk zamanlar moralimi cok bozmuslardi kan degerlerim düsük diye.ölürsün diyen bile oldu ya tovbe yarabbim.ilacini duzenli aldinmi sıkıntı kalmaz.ilaci c vitaminiyle birlikte alirsan daha iyi.ilacin ardindan bi portakal ye mesela.gerci doktorun soylemistir.
PeLinAvcErtrk Melegimveben bakalım sonuç ne çıkıcak iğneden korkan insanım damardan kan vercez falan deyince iyice tırstım yani bakalm bana ne yapıcak
Melegimveben PeLinAvcErtrk küçük serum içinede kan ilacı koyuyolar öyle dengelemeye çalışıyolar işede yarıyo valla ne yalan söyleyim hap içmekten nefret ederim o yüzden serumu tercih edebilirim bende 🤷🏼♀️
PeLinAvcErtrk Gulhilal 26 haftalık gebeyim canım evet portakal pekmez karışımı iyi geliyormuş onu denicem bakalm