Hazal_orak34 Kızlar sizce bebeği hastaneden çıkarken portbebe mı olmalı yoksa bu bebek arabasına takılan pusette mi
Deletedmom124 Hazal_orak34 ikisini de kullanabilirsin canım bütçen neye yetiyorsa onu al illa pusetle çıkar diyemez kimse sana
SuleDoruk Hazal_orak34 ben penye ipten kendim öreceğim puset gibi olacak. Onunla çıkaracağım Allah nasip ederse
Monna İlkinde puset kullanmıştım. Bunda da puset olur. Arabada da daha rahat oluyor. Portbebe de sanki çocuk sallanır gibi geliyor niyeyse bana 😄 pusetin varsa tavsiye ederim
Hazal_orak34 Monna yok canım pusetım işte arabayla beraber alacam ama o puset olmadan hastaneden çıkartmıyorlar dedıler bana
Monna Hazal_orak34 arabayla döneceğiniz için o puset şart aslında. Puset ters bağlayarak yolculuk yapmak gerekiyor
SenaDerin Hazal_orak34 valla biz çıkmıştık, çanta gibi olan şeyi de sevmiyorum ben çünkü hiç almamıştım ondan
defne55 Hazal_orak34 yok canım ya ne alaka bende almadım puset nasıl çıkartmıyorlar öyle saçmalık mi var
Minikkuzuma Hazal_orak34 kim dedi Onu ya 🤣 olurmu ya öyle saçmalık Bebek senşn değilmi istersen elinden tutup çıkarırsın ne alaka aaaaa her duyduğuna da inanma artık ayrıca puset başka ana kucağı başka
Deletedmom124 Hazal_orak34 kim dedi canım daha duymadım böyle birşey önceden puset mi varmış son zamanlarda moda olmuş artık istediğin şekilde çıkartırsın kim ne karışır karışan olursa ileriki evrede bebeğine de yardım etsinler bakmak içim
Hazal_orak34 Deletedmom124 vala öyle dedıler canım bende dedım ben onu kaldıramam çocukla ağır olur elde 🤣
Deletedmom124 Hazal_orak34 ben en hafifini almıştım 1 kilo yok ona rağmen çocukla taşıyamıyorum 45 liraya almıştım 😄