Zulus_58 Hanımlar 31.haftadayım ve 1 haftadır sürekli baş ağrısı çekiyorım benim gibi son aylarına doğru baş ağrısı çeken var mı veya bu durum normal mi?
Sghslove Zulus_58 bende olmadı ama baş ağrısı gebelikte sık görülen şikayetlerden biri diye duydum fakat bir haftadır oluyorsa bence bunu doktoruna sormalısın mutlaka o seni bizden daha iyi bilir bu konuda Bence ihmal etme danış
nilly Zulus_58 daha çok su iç canım. Başını nane yağıyla ovalayıp sar sıkıca. Hamilelikte baş ağrısı olur. Ama anormal boyuttaysa doktora sor belki tansiyon falandır.
Deletedmom5834 bende 24. Haftama gireceğim gündüzleri ara ara başım arıyor uyuyorum gene geçmiyor sonra kendiliğinden geçiyor
Merve_23 Ben 15. Haftamdayım üç gündür kafam ensem komple ağrıyor. Bugünde devam ederse gideceğim doktora. Tansiyon olabilir
Merve_23 @Zulus_58 yuksek diye biliyorum ben 13 û ama doktordan iyi bilemem tabiki. Sebebi neymiş peki. Normalde benim böyle ağrılarm olmazdı hiç. :( ama midemn ağrıyıp bulunmasından sa. Baş ağrısına dayanırım
Minigim_ Benim şu bir haftadır geçmedi desem yeri var normalde migren var zaten şimdi daha beter ilaçta içemiyorum 😞
Minigim_ Zulus_58 17+2 komple başım ağrıyor tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor ama kontrole gittiğimde sorcam en azından dayanamadigimda parol içmek istiyorum
Zulus_58 Minigim_ gerilim tipi baş ağrısı çok sık oluyormuş hamilelerde ben kendimce ondan şüpheleniyorum
Minigim_ Zulus_58 1 haftadır çekiyorum ancak geçti toparlanmam lazim diyorum kızım var ilgilenmem gereken mecburen hep ayakta geçirdim yatamadım doğru düzgünde doktoruma sordum parol iç çok ağrırsa dedi
Mrvm005 Bence bu baş agrilariniz soguktan oluyor. Evin icindeyiz ruzgar almiyoruz demeyin. Denedim kendimi cunki benimki omdan ayrica migren gibi oluyor benimki gozlerimin ustune bisey kapatmadan gecmiyor malesef. Basinizi usutmeyin bi deneyin isterseniz havalar sogudu cunki.