Rabiagursu_60 Şuan 36+2 hafatlik gebeğim hamileligimden bu yana hep yeşil bi akıntı vardı bu akıntı dogum şeklini etkiler mi yani sezeryan mi normal dogum mu olur bide genital bölgemde bazen çok ağrılı iltihaplı sivilce olur çok şiddetli oluyor. Devlette göründüğüm için dokotrum da ilgilenmiyor çoğu şeyi söyleyemedim çok sert. sizden cevaplarınızi bekliyorum
Cemreee Rabiagursu_60 muhtemelen enfeksiyonunuz var yerinizde olsam baska doktora giderim enfeksiyon tamamen gecmiyor yani bnde tamamen gecmedi ama en azindan ilerlemesini durdurablrsnz cnku yesil akinti en son evresi gbi bisi.
Gokmeninannesi Rabiagursu_60 benimde aynı 36+1 haftalığım bende benimde 2 gündür pijamam su gibi oluyor bakıyorum beyaz kilodum sapsarı olmuş suyum mu sızıyor acaba diye düşünüyorum yarın kontrolüm var benim sorup sana da haber veririm canım
Gokmeninannesi Rabiagursu_60 canım bugün muane oldum aşırı enfeksiyon var dedi ilaç verdi kullan dedi normal doğumda bebeğe bulaşabiliyormuş mutlaka muane ol ilaç kullan
Rabiagursu_60 Cemreee ben küçük bir yerde duruyorum amasya merzifon bi tane hastane var ve sadece kadın dogum uzmanı 1 tane çok sıkıntılı ya keşke olsa bi dk durmam