ceylanonur Kbrkrcm kızlar kiralık kullanırmısınız bilmiyorum ama medela nişantaşında hastane ponpası kiralanıyor ve inanılmaz iyi fiyatıda uygun bence bi bakın derim
Mutlu_E Kbrkrcm ben aldım henüz daha kullanmadım, bi arkadaşım aldı aşırı memnun kaldı hatta kullanmayı bi ara bıraktı sütünü çok çoğalttı sağım yapınca artık fışkırıyordu 🐥
Rbs111 Kbrkrcm valla aldım denedim bile doğurmadan (zararlı ama denemeyin) hemen süt geldi. Ama denemeyin zararlı hemen çektim bende geri . Kısacası çekim gücü süper
Sedaa4 Kbrkrcm kuzum fotoğraf i varsa atabilir misin merak ettim bende alicam da birde manuel mi elektrikli mi ?
Nur95 Ben aldım ama kullanmadım açıkcası cok iyi yorumlara guvenerek aldım bakalım doğum dan sonra kullanacağım
elif_badeninannesi Bende gördüm internette reklamlarını fiyatı da uygun yorumlarını da okuyunca etkilendm merak ediyorm kullanan var mı die, kafam karısık
Mutlu_E Kbrkrcm aşırı pahalı değil ben denemekte fayda var diye düşünüp aldım kullananlar da memnun olunca 🤷🏻♀️ Hatta hastane çantama koydum bakalım 😘
Rbs111 Mutlu_E 35+4 oldum. Ama benden 25. Haftadan beri şeffaf sıvı geliyor ondan alışkınım tşörtlem batıyor hep
Rbs111 Kbrkrcm ya normalde de geliyor canım yatarken mesela sağa sol yatarken göğsüm mecbur sıkışıyor . Bi bakıyorum tişört batmış . Gerçi gelen değil şeffaf bi sıvı. Yine de yapmak tehlikeli
Kbrkrcm Rbs111 benimde 27. Hafta meme ucunda beyaz sıvı birikiyo bazen henüz akma yok ama birikme var
Hasisinmelegi Benden daha hiç sıvı falan gelmedi 31 haftam bitti bugün. Ucunda sarımtırak kuru bisiler oluyor sadece