Pavlov Duuyguum evet canım bazen çok sıkışmış gibi gidiyorum ama düşündüğüm gibi olmuyor😅 gece de en az 2kez uyanıyorum. Normalde hiç kalkmazdım geceleri
GoncAli Yenidilek ben lazerliyim canm. Yaptırmadım ama bence yapma dayanamazsın tuy dokucu krem yada jilet yap bence. Allah yardım etsin insallah geçecek
Yenidilek GoncAli bende lazeriydim. Hamile kaldıktan sonra hormonlarım çoştu tekrar çıktı. Ağdaya gidiyordum özel bölgem için acaba ağda çeker de patlar mı diye tereddüt ediyorum bu ara.
Yenidilek GoncAli bende lazeriydim. Hamile kaldıktan sonra hormonlarım çoştu tekrar çıktı. Ağdaya gidiyordum özel bölgem için acaba ağda çeker de patlar mı diye tereddüt ediyorum bu ara.
Bertug-Tugberk-Mom Son 65 🥰❤ heycan dorukta, bi yandan kaygılar 😑 bakabilcek miyim? Iyi bi anne olabilcek miyim ? Nasıl bi lohusalık bekliyo beni diye kara kara düşünüyorum 🙃
hacerpamuk Jukekam bende 33+5 im. Çok bi ağrı sızım yok ama çok fazla mide yanmam var o mahvediyor beni
Mugge_1 33+3 üz inşallah bi aksilik olmazsa kasım sonu aralık başı gibi olacak doğumum. İştahım kapandı artık ama sanırım mide yanmalarım yüzünden geceleri kafamı yastığa koyduğum an başlıyor yanmaya 😫 yataktan kalkmak, sağa sola dönmek çok zorlaştı 😕 göğüs ucum sızlıyor arada ucunda da böyle beyaz rengi kabuklar oluşuyor ellemiyorum koparmıyorum hiç. İnşallah her birimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza🙏🏻🧿♥️
Tugc Mugge_1 şimdiden zeytinyağı falan sürsen göğüslerine benim de hassasiyetim çok ayva çekirdeğini suda bekletip jel kıvamına geldi onu sürüyorum şimdi 33+1 im şimdiden göğüs bakımı yapmak gerek ilerde sıkıntı çekmemek icin
Mugge_1 Tugc ya ben earth mama markasının göğüs ucu kremini aldım, Özlem Ada Şahinin instagramında gördüm o paylaşmıştı şarkıcı berkayın eşi. 3 haftadır hergün sürüyorum ama sızı oluyor illaki😔
_3melekannesi_z-ur 33+3 olduk benimde gece uyumalarim cok zorlaştı bir yandan mide yanması bi yandan nefes darlıgı ama az kaldı son 46 gün🤗