SedaA25 Slm kızlar sabah randevum vardı alttan baktılar 2 santım açıklık var dedıler eve gelınce sancılandm ve lekelendim tekrar gittim eve yolladilar simdı ara ara sancılanıyorum hafifte lekelenme var Acılmanın cogalması için ne yapabilirim 41 haftalıgm bu arada
Aseldurupp SedaA25 bolbol hurma yer cnm daha çabuk dogurursun açıklıkta neden gönderdiler şaşırdım hastene kontrol altında olman lazimdi
Shdaa SedaA25 cnm fitness topun var mı evde varsa üzerinde biraz perine egzersizleri yapmayı dene ılık bir duş al ve squat hareketleri yap yani bunalr Şanlı’larını daha da arttırıp rahminin açılmasını sağlayacaktır zor olacak ama yapman gerek 🙄😬
hohomoromu SedaA25 alttan muaneden sonra lekelenme genel olarak oluyr herkeste canım korkma zaten doğumun gelmiş sancında gelse normal artık erken haftalarda olsa doktor a git falan derdim ama endişelenme normal şeyler her an doğumu n başlıyabıkr
SedaA25 Shdaa topum yok maalesef yürümekten bile zorluk cekiyorm alt tarafta çok agrım oluyor ebe açıklığa bakarkn elının bebeğin kafasına deydıgıni söyledi😅
Rbs111 SedaA25 eşnden destek alarak çömel kalk canım oda olabilir özellikle duşta ve sancı girdiğinde
Rbs111 SedaA25 3 Dk değil 5 dk da git 3 dk da resmen Doğum başlamış oluyor allah korusun yolda doğurursun öyle okumuştum dağa doğrusu daha önce Doğum yapmadım
Shdaa SedaA25 evet 5 dakıkada 1 olunca git sen ayrıca devlete mi gidiyorsun özele mi normalde göndermemeleri lazım geri hastane de açılmanı bekletebilirdi
Rbs111 SedaA25 3 dakika olunca Doğum başlıyor ama 3 dakikayı bekleme . Baktın ki 5 dk ya düştü hemen hastaneye