Beybitooo _brgl_ kasik agrilarida ayni geçmiyor biraz temizlik yapınca ayakta fazla durunca insani mahvediyor Allah yardımcın olsun 🙏🏻
_brgl_ Beybitooo ya rabbim hepimizinkini bağişlasin sağlıkli sıhhatli alalım kucaklarimiza da biz de 9 ay boyunca 9 doğurucaz annelik demek ki bu yüzden kutsalmış
BeybininAnasi Canım ben de dönem dönem aynı anlattığın gibi oluyorum. Hele bir ara koltuk altlarım ağrıyordu anlam veremedim meğersem süt kanalları oradan da geçiyormuş. Biraz da büyük oldukları için elimle taşıyordum evin içinde ağırlıklarını hissetmeyeyim diye 😂 spor sütyen aldım ben. Sütyensizlik kadar rahat olmasa da en azından dışarda dombul dombul memeler modunda gezmiyorum 😂 çünkü yine dolgunluktan kaynaklı benimkiler baş kaldırdı 😂😂😂 sütyensiz olduğum 1 km öteden belli olur 😂
_brgl_ BeybininAnasi bu göğüs ağrıları ve büyümeler bizi mahf etti ben daha yeniyim bakalım ileride ne yapicam 🤦♀️
Beybitooo BeybininAnasi sutyensiz de gezme dedi doktor zaten silikonlu ve bir beden büyük giyin dedi herseyi uyguluyorum olmadı bizde ellerimizle taşıyacağız 😂
Tgb2310 Beybitooo canm sütyensz nasıl duruyorsn öyle daha felaket ağrıyor destekli sütyen kullan yatarken bike çıkarmıyorm öyle çok ağrıyorki
Beybitooo Tgb2310 bisey değdiği zamanda daha çok agriyor gece nasıl sütyenle yatıyorsunuz asla yatamam 😮