EsmanurTrlBykl Hazirana Bende iskembeden migdem bulaniyor canim ama iskembe zarali degil diye biliyorum ben
Hazirana EsmanurTrlBykl midye yerine hamsili pilav yapsana canim limon sikip yiyince ayni midye gibi oluyo👍
Melegimveben SezginEbruVural zararlı diye biliyorum canım direk yasak yani😥 inşallah bişey olmaz bende maydanoz yemiştim oda yasak ama bişey olmadı🙏🏻
Denizim Melegimveben ananasin fazlasi rahimde acilma yapar o yuzden diyordur belki ama ben arastirdim bir dilimi gecmemek kaydiyla cok faydali,neyse insanin ici rahat etmeli 😊
Melegimveben Denizim aynen canım bide maydanoz soğan suyuda yasakmış ben salatada maydanoz yedim valla allahtan bişey olmadı 🤗
Ravza123 Melegimveben cigkofte yiyebilirsin canım ben baya tüketiyor bi oturuşta 2 durum falan hatta 😄
Bogannesi EsmanurTrlBykl canım balla hamile olduğumdan beri canm istiyor ama yemiyorum içindekş ağır metallerden dolayı zararlıymış ama artık sona yaklastım foğurunca ilk işim mideye yemek
Esraabrklu EsmanurTrlBykl ben yedim valla hamileyken 😁 şuan 12 günlük oğlum var çok şükür bi sorun yok yani ..abartmamak şartıyla bi 3 4 yiyebilirsin bence.
Nulu Benimde acayip canım çekti geçen günlerde resmen hayaliyle yatıp kalkıyordum çok araştırdım iyi pişmişse ve güvenilir yerden alınırsa sakıncası yok hatta tam tersi çok faydalıymış ben yedim hiç olmazsa aşermeni giderecek kadar yiyebilirsin