Arzumworld Slm kizlar Sizlerde de öyle mi gece cok acikiyorum. Sizlerde durum nedir neler aseriyorsunuz
Seymaert Deli gibi ketçap çekiyordu canım. eşim dalga geçer diye diğer odada gizli gizli yiyordum 😂😂 birde yeşil domates aşerdim 🤦♀️ Arzumworld
ayseogndr Arzumworld bende gece bazen yiyorum ama kendimi tutuyorum yoğurt ye dediler bana tok tutuyor iyi geliyormuş ☺️ şimdi şeftali aşerdim bu saatte gitti aldı eşim 😂🤲
ballicoreklerim Arzumworld cok acıkıyorum ama yoğurt süt tüketiyorum bebeğe kalsiyum 😂😂 yoksa bi otursam dünya yemek ve ekmek yerim 😂😂
Lokumanne Ben de şimdi eşime sızlanıyodum 😄 30. Haftadayım çok acıkıyorum bu saatlerde, yememek için kendimi zorluyorum ama 🤷🏻♀️
Arzumworld Lokumanne Bende cok acikiyorum kendimi tutiyorum midem bulaniyir acikinca esimde simdi bana sandevuc yapiyor valla sen gene iyisin 30 olmussun masallah ben 16 ile kesin 30 fil olurum galiba bu istah ile☺️🤭
Arzumworld Seymaert niye cnim hamilesin asermek bu normalin disinda olmasa ne anlami kalirdi kiz canim cekti simdi ketcap🤣
Arzumworld ayseogndr ben kendimi turamiyorum sanki hic birsey yememes gibi midem bulaniyo acliktan biraz once bogutlen yedim bi jase ama yok sanki sabahtan beri acim
Yeliz2311 B3nde 31 haftaligim asiri istahsizim yiyemiyorum bebek kilo almaz diye korkuyorum bu sefer pazartesi kontrolum var bakalim ins 2 kg olmustur :(
eezgiciiikk 28 haftalığım ve gündüzleri hiç birşey yiyesim gelmiyor ama geceleri yemek trafiğimiz oldukça yoğun geçiyor 😁 ama tabiki meyveler, yoğurt ve cici bebe en favorilerim arasında 😊
Bernayksl Arzumworld bende acıkınca bulanyrm akşamları fazla yemek yapyrm gece yatmadan yiyim diye 12 haftaligiz kilo daha yok baklm 6. Haftadan beri böyleyim :)
Arzumworld ballicoreklerim onlar benim acken midemi bulandiriyor ekmek yemezsem kuru kuru ögürme beni ölduruyor
Hayat16 Bernayksl daha Cok yenisin 😉Ben kilo vermistim ilk 3 ay. Saglikli seyler yemeye calis. Arada kacamaklar oluyor Tabi.
Efuchama Ben de çok acıkıyorum yatağa yatınca kendi m i tutmaya uyumaya çalışıyorum genelde ama akşam yatana kadar hep bi şey atıştırıyorım
Bernayksl Hayat16 gece gündüz yiyorum ne denk gelirse acıkınca gözüm bseyi görmüyor bide bulanyrm işte
mrtmt Bir tek ben mi gece acıkiyorum diyordum. Içime su serptiniz 😂😂 gündüz yemek aklima gelmiyor nerdeyse zorla yiyiyorum .geceleri aç kurt gibiyim ne olacak böyle bilmem🤔