Lale18 Bebegimin hareketlerini hiss etmeye baslamistim ama artik hiss etmiyorum cok nadir hiss ediyordum zaten ikinci hamileligim ama bebek sanki cok tembel. Baska bi sorun olabilirmi?
Sermec Lale18 canım ben de 17+4 haftalık hamıleyım 16 haftadan beri gıdıklanma gıbı oluyor ama mesela 1 gun oluyor 3 gun olmuyor sanırım bu haftalarda cok düzensız
Rbs111 Lale18 hergün hareket etmesine dikkat et diyenler senşn haftan için söylemiyorlar canım 25. Haftadan sonra dikkat edilir . Çünkü şuan güçsüzler . Ben o haftalarda 1 hafta bile hissetmediğim oluyordu
Fdle Lale18 26 haftalık hamileyim ve benim kızım çok sâkin günde 1 veya 2 kez vuruyor o kadar seninki de sâkin olabilir 17.haftada biraz erken zaten tembel diyebilmek için ben 17de daha hiç hissetmemiştim 21de hissettim ilk
nahirci6041 Lale18 28. Haftaya kadar hareletlerı düzensiz oluyor bebeklerin doktorum 28 den sonra gunde en az 10 defa hareket etmesı lazım dedi bana canım evham yapma :)
Lale18 Sermec yani diyosun kafaya takma bisey yok? Benim bildigim birgun hareketini duymazsan bi sorun vardir. Az kalsin doktora falan gitcektim artik. Balli sut ictim tepki versin diye yinede biseyler hiss etmedim
Sermec Lale18 yok canım zaten normal de 20 den sonra bır seyler hissedilir o zaman bıle düzenli degıl daha su an cok erken ben de 10 gundur gıdıklanma gıbı oluyor sadece o da 1 gun varsa 3 gun yok merak etme cnm
Lale18 Benimki daha belli olmadi 20 haftaligi bekliyoruz soylemeleri icin. Dogum(Tahrin) nezaman olcak Allahin izniyle?
Lale18 Allah anali babali buyutsun size baglasin canim 😁 benim Birtane kizim var Simdi bi oglan isterim Allah izin verirse. Sende hamilesin Dua et 😘