ayseogndr İki günde üç günde bir aşeren var mı yani canım şundan istiyor olsa da yesem dediğiniz ben istiyorum bende mi çok sıklık oluyor acaba merak ettim ☺️
Sermec ayseogndr daha biraz önce aşerdim kocam almaya gitti adama acıdım ya ilk kez bu saatte canım bır sey cektı 😁
belguzar_123 ayseogndr bendede oluyor ama çok değişik bugün mesela çikolata istedi canım yedim su içtim burnuma bir güzel salatalık koktu onu yedim yani ben birgün içinde birsuru şey aseriyorum😆😆
Fidan3594 ayseogndr ben aç olunca gelip geçici canım istiyor ama aşerince belli bir şeye kafayı takıyormuşsun
Sermec ayseogndr yok ben yemek türü istedim ama bu saatte acık yer bulur mu BIlmıyorum acıdım adama ya 😁
ayseogndr kornzorn20 hahah demekki biz çok açiz herseye, 😂 keşke bende herseyi istemesem bazen abartıyorum
kornzorn20 ayseogndr ya ben doyduğumu bilmiyorum ne bulursam hüpletiyorum ama böyle ayy canım şunu istedi dediğim o kadar sık değil hafta da 1 belki 10 günde bir 🤣
Seymaert Ben yeşil domates aşerdim 🙈 ayy şu olsada yesek dediğim şeyler aşırı fazla olduğu için eşim ciddiye almıyor artık 😂
ayseogndr Sermec aman canım her gün hamile kalmıyoruz birazda onlar ilgilensin bizle yapacak bise yok bizde can taşıyoruz dimi 😂🤲😍 çok şükür ilgileniyorlar Allah başımızdan eksik etmesin 🤲
Cansumeryem Benim ilk aylarda çok oluyordu su an hâlâ devam ediyor ama ilk aylar gibi değil 34+6 yiz su an ☺️
Cansumeryem ayseogndr amin canım inşAllah hapis sağlıkla alalım kucagimiza Allah hepimizi bi sesle kurtarsın inşAllah 🥰😻💞
MucizeAnnesi3545 ayseogndr ay ben doğurcam iki gün sonra hla canım bişi istemiyo cok zorluym ama yok 😂😂