Marayy Kızlar ben uzun aradan sonra bir hafta önce tedaviye başladım ve ilk ilişkimde çok yanmam sızlamam oldu doktor kontrolünde doktoruma söyledim bana rahimimde enfeksiyon olduğunu bu yüzden enfeksiyondan rahim duvarı kalınlasmıyormus bebek tutunamıyormuş şimdi tedaviye başladık ama aynı zamanda enfeksiyon için de ilaç ve fitil verdi kullanıyorum yumurtalar için 5 gün femera kullandım 3 gün merionel 75 iğne vurulup gidicem ama şimdi rahimde hem enfeksiyon var hem de rahim duvarım kalınlaşmıyormuş ne yapmam lazım her ikisi içinde bilenler yardımcı olsun pazartesi büyük ihtimal çatlatma iğnesi vurulucam emeklerim boşa giderse diye artık hem korkuyorum hem yoruldum sizlerden ricam rahimde ki enfeksiyonun gitmesi için ne yapmam lazım ayrıca rahim duvarımı nasıl kalınlastırabilirim
Cngul Marayy canım tesadüf gördüm postunu uzun zaman geçmiş ana benimde aynı şikâyetlerim var ilaç kulalndim geçmiyor enfeksiyonum bu yüzden rahim duvarim ince kalıyor senin geçtimi canım
Arinna Marayy Canım bence kimsenin dediğini yapma doktor dışında bu konuda. Belli olmaz bir de daha da ilerlerse 😐
Fatos1995 Evet sogan kuru ve maydonoz aşırı iyi geliyor vajinal mantarda bile maydonoz kaynatıp içiyordum iyi geliyordu dene ama hamile kalma olayın varsa sakin içme iğne vurulucaksin çünkü
Marayy Cngul canım doktorum iki üç ilaç verdi inçlerinde antibiyotik de vardı Eşime beraber kullandık ayrı ilaçlardı atlattım şükür suan hamileyim 23 haftalık
Cngul Marayy inşallah bende atlatırım ya hangi doktordu gidebilirim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin