Zagrozunannesi Ezgiii bende 23 haftadayım önceden daha çoktu şu aralar enerjim yerine gelmiş durumda 😁😁 benım esım gece calısıyo bı de gece uyuyorum sabah geldıgınde öğlene kadar onunla da uyuyorum 😅
pPapatya Ezgiii Bende sürekli uyku modundayım 26 haftalık hamileyim. Şimdi uyuyalım bebişlerimiz doğunca uyuyamayacağız gibi geliyor 😂😂
ressamanne_ Ezgiii ayy ben hamileliğimi öğrendiğimden beri öyleyim halsiz hep uykulu göz kapaklarım düşük 😂 6 haftalığım henüz
Arse Ezgiii bende 15 haftamdayim calisiyorum bide bilgisayar basinda gizlerim kapanip duruyo ama cok tatli bi uyku oluyo uyuyuncada 😂😂😂
Zagrozunannesi Ezgiii gece uyanıyorum ben ara ara 20. Haftamdan beri böyle😅gece bi kalkıyorum gozlerım 😳😳böyle oluyo korkuyorum acaba hırsız mı girdi dıye evi gezıyorum ışıkları acıyorum falan sonra tekrar yatıyorum 😁😁😁
Denizim Ezgiii bu aylarda kansizlik cok artarmis kaniniza baktirdinizmi? Buyuzden halsiz uykunuz var gibi hissedebilirsiniz,normalde bu aylar hamileligin en enerjik ayidir
Denizim ressamanne_ ay pardonaalinda ben diger arkadasa yazacaktim😂 sizinki normal sizin daha 6.hafta,ama ben ilk uc ayimdada hic oyle uyuklamadim hormonlara gore degisiyor demekki😊
Fatmafatma Ezgiii ayyy bende 20 haftaligim all bendende okdr uyumakdan beynim uyusuyor artik kafam yerinden zor kalkıyor gozlerim kendilinden kapanyo yalniz dilsinn😦