Gzmmmmtek Kızlar yazmak için heycanla beklediğim o doğum hikayemi bende paylaşıyorum sonunda :) perşembe günü sabahtan ağrıyla uyandım eşim evde yoktu ve yalancı sancı olduğunu düşündüm çünkü 1 hafta önce doktorum henüz vakit var 40. Haftayı rahat rahat görürüz demişti , bende önemsemedim ağrıyı ve evimi temizledim yemek yaptım ütü yaptım bildiğiniz sabah 8 gibi başladım 12 gibiydi duş alıp kendimi kuaföre attım çünkü ağrım devam ediyordu ve içime bi şüphe düştü alt katımızdaki kuaföre indim bi fön çektirip oje sürdürdüm 😂 föndeyken ağrım artmaya başlayınca dakikaları not ettim ve ne göreyimmmmm 5dk da bir sancı çekiyorum ama emin olamayınca kimseye haber vermeden arabaya atlayıp tek başıma hastaneye gittim ne cesaret o arabayı kullandım bilmiyorum 🙈 doktora çıktım anlattım durumu bi muayene edelim dedi henüz çatıma bakmamıştı bi kontrol etti (ki orası en kötü kısım ) sen nerdesin 3-4 cm açıklığın var yatış veriyorum dedi tabi ben şok 😂 eşime ve şehir dışındaki aileme haber verdim 1 gibi başlayan maceram akşam 17.54te son buldu ve kızımı kucağıma aldım epidural almadım çünkü açılmam çok hızlıydı 10cm oldu hemen 👍 şimdi ikimizde sağlıklıyız evimize geldik herkese benimki kadar kısa ve kolay doğumlar diliyorum ve gerçekten doktor çok önemli ben ankara başkent hastanesinde latife hanımın hastasıydım iyiki diyorum ve tavsiye ediyorum 🙏❤️