Aslitokbas1 Bugün 6 hafta 2 gün olduk dün geceden beri kasıklarımda bir bugün kadın doğum a gittik keseyi gördük şükür ama doktor bu ilacı verdi içtim bitane sanırım düşük riski olmasın diye mi bilen var mı kızlarrr 🙄
Verdam Aslitokbas1 benimde ikinci düştüğü icin bunda da bastan önlem alalim dedi 24 haftadayim hala kullaniyorum
Rabia59 Aslitokbas1 Canım biz 14 haftalığız bir kaç gün önce kanamam oldu düşük riskimiz var onun için verdi doktor başka ne için veriliyor bilemiyorum 🤷🏻♀️
Ayse3550 Aslitokbas1 ben iğnesini oldum fitil de verio alttan atmak için ama ona cesaret edipte yapamadım ama iğne fayda etti 9 haftalığız şükür
zmrtcskn Verdam canım bende önlem amaçlı kullanıyorum ama 12.haftaya kadar yeterli olur mu ki sen en başından berimi alıyorsun
Buketttt Ben hem fitil hem iğne kullanıyorum, belki 32 ye kdr kullanırız dedi doktor ama takmıyorum allah koruyo minigimi🙏⭐
Verdam zmrtcskn evet 15 haftada birakti 22 haftalik az kanamam oldu tekrar başladılar simdi icmeye devam ediyorum
Meltemak İkiz gebeliğim olduğu için erken doğuma düşük riskine karşın neredeyse en başından itibaren kullandım geçtiğimiz haftalarda çarptıntı şikayetim nedeni ile vajinal almaya başladım . Bir kaç gün önce nefes darlığım nedeni ile ilacı tamamen kestik ama uzun bir süre kullandım şuan 32 haftalığız
Menekse_92 Benimde 9 haftalıkken bir kaç damla çamur gibi kan gelmişti. Doktorum progestan önerdi fitil şeklinde alınca daha etkili oluyor. Ben ilk başta ağızdan aldım çok faydası olmadı. Fitil gibi alınca 1 2 haftada geçti.
Omerinzevcesi Bende şuan 9+4 deyim 8 haftada lekelenmem olduğu için başladım çok iyi geldiğini düşünüyorum leke ağrı sızı vs bişeyim kalmadı hamd olsun