cagla34 İyi aksamlar kızlar Bugun doktora gittim 5 haftalik gebeyim Doktor ultrasyonla bakip rahim kalinlasmis gebelik var ama henüz kese gözükmüyor dedi kesenin gözükmesi icin 2000 uzeri olmasi lazimmis Bugun beta hcg degerim 1056 Bi kac gunde yukselirse mi gorebiliriz Siz kacinci hafta da gördünüz böyle birsey dedimi doktorunuz Ve ara ara kasik ve bel agrilarim devam ediyor 🥺
Nevinnn cagla34 hayırlı olsun canım bir yada iki haftaya görürsün bu süreçte olabildiignce dikkatli ol ağır şeyler falan kaldırma düşük olmasın benim 4.haftada kese gözüktü ama bebeğin kalp atışını 6.haftada duymuştum herkesin değişik olabiliyor tabi
Deletedmom2224 cagla34 hayırlı olsun evet 1056 ile kese görünmez en az 1500 2000 olmalı bir iki güne gözükür ama net olsun haftaya gidin belki bebiste gözükür 😊 sağlıkla gelsin inşallah 💕
cagla34 Nevinnncok tskler bazi tahliller istedi pazartesiye kaldi Pazartesi gittigimde 1056 olan hcg daha cok artarsa belki gozukur İnsallah bakalım ☺
cagla34 Faray beta hcg 2000 ustu olunca gozukur dedi doktor Benim bugun 1056 Her 2 Gunde bir 2 Kat artiyormus ama bakalim Pazartesi kontrol var
Faray cagla34 telaş etme 2 günde 2 kattan biraz fazla artıyor. Bazende geç döllenme oluyor geç görünüyor. Güzel haberler alırsın inşallah
cagla34 Deletedmom2224 Pazartesi doktorun istedigi sonuclar var onlara bakicaz kontrole gittigimizde deger yukselmistir de gözükür insallahh😊