Mucizebebegim3 istanbulda yaşıyorsan şişlide kolan hastanesi var özge coşkun doktorun ismi. Çok çok ilgili biri, kasık ağrım için ilk özel bir hastaneye gitmiştim hiçbirşey demedi aynı gün ikinci farklı bir hastaneye gittim yine özeldi ultrasonla bakıldı bana kese olduğunu ve normal kasık ağrısı şuan dedi. Ama bu işte bi terslik vardı son regli tarihimle baz alındığı zaman kesenin görünmesi imkansızdı ve kan tahlili bile istemedi. İçime sinmedi hiç ertesi gün medical parka gittim durumu anlattım oda evet kese bu ama kan tahlili istiyeceğim dedi geçen hafta salı günü sonuçlarda 7,86 yazıyordu doktorun yanına gittiğimde ilgi sıfırdı 5 in üstü biz gebelik sayıyoruz cumartesi gel tekrar kan ver dedi tabi folic asit falan vermedi. ama görünen şeyle (Kese dedikleri) alakalı hiçbirşey demedi. Bir tavsiyeyle özge hanıma gittim ve o görünen şey kese değilmiş miyom muş! ilk 15 dakika seni dinliyor herşeyi not ediyor sonra ultrason odasına alıyor seni orda sana sen sormadan herşeyi anlatıyor miyomu bana anlattı gebeliğe bir zararı olmuyor ve seninki çok küçük dedi. Neyse ben üstümü toparlanırken masasına geçti ve eşime ayrıntılı olarak tekrar anlattı herşeyi kanda gebelik testi istedi ve bize beklemize gerek yok ben sizi olumlu olumsuz arıyacağım dedi ve sonuçlar çıkar çıkmaz aradı internetten takip ediyordum çünkü sonuç değerim yükselmiş 🥰 4 kasıma randevu yazdı. doktorun önemi her şeyde çok büyük evime uzak olmasına rağmen onunla devam edeceğim🙏🏻 Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakma 🙈 bu yaşadığımı yazmak istedim çünkü 2. Ve 3. Doktora kalsaydım o görünen keseydi!