Melektrk Bayanlar 34+1 haftalık hamileyim misafir gelicek diye yemek işleriyle çok uğraştım yaklaşık 2 saattir de sol tarafımda ağrı acı gibi bir durum var 5 saniye hareket hissettim 2 kere o kadar ama bu ağrı yorgunluktan mı neden böyle acaba sizin başınıza geldi mi hiç
Deletedmom124 Melektrk son haftalardasın normal artık ağırlaşıyorsun tık nefes oluyor insan bitkin Yorgun ağırılar kaşıntılar herşey artışa geçiyor
Aseldurupp Melektrk yorgunluktan cnm bebekte baskı yapıyor bir ılık süt yada ayran iç ve dinlen geçer ağrın son zamanların olur böyle hareket etmen iyi doktor yasaklamadigi sürece bolbol hareket et
Melektrk belguzar_123 doktorum uzun süre geçmezse gel diyor saat de geç oldu arayamıyorum canım hemen gitmek istemiyorum kasılma gibi sanki karnımın tek tarafı solu ağrıyor
Melektrk Deletedmom124 teşekkür ederim canım evet doğru onun da etkisi çok 1 haftadır zorlanmaya başladım dışarı çıkarken falan zaten ama çok hareket etmeyip karnım da kötü bir ağrı olunca tedirgin oldum
Melektrk Aseldurupp yorgunluktan olsun da geçer o zaman , elimden geldiğince hareketli olmaya çalışıyorum canım ama artık çok zorlamaya başladı
Aseldurupp Melektrk doğumun yakın cnm ağır işler yapma bolbol yuru dinlen yine yürü enerji verecek şeyler ye süt yoğurt onları bolbol ye iç yürüdükçe rahim genişliyor doğuma çok yardımı oluyor
Melektrk Aseldurupp ağır iş değil ama yemek bulaşık temizlik klasik ev işlerini yapıyorum canım Bebişin hazırlıkları falan derken zaten bir saat ayakta dursam çok yoruyor beni kafası da aşağıda o yüzden çok baskı yapıyor ama karnımın içi acıyor resmen nedense
Bserappp Melektrk sıcak suya girme ve ağrıyan yerine de sıcak su torbası falan koyma şakın Doğum esnasında yapılan şeyler bınlar doğumu tetikleyebilir
Melektrk Bserappp doktorum da ağrın olursa sıcak havlu köy sıcak duşa gir diyor ama geçmezse gel diyor
Bserappp Melektrk bana Bi çok insan öyle dedi vücudu yumuşattığı için. Bi arkadaşım da sıcak suda duş alırken uzun uzun suyu gelmiş anlamamış tesadüf ertesi gün kontrolü olduğundan kötü bişey olmadı ama acil sezeryana alındı suyu gittiği için