Lazkiziebru Selam canlar hamileliğim boyunca burdaki formları yazıları okudum bişeyler öğrendim sanıyodum ama galiba öğrenememişim biraz uzun olcak kusura bakmayın 🙂 39+4 te gelen mucizem 1 aydır hastaneleri mesken etmiştim kendime gide gele gelmicek artık diyoduk eşimle hatta en sonki kontroldeeşim bn bidaha gelmicem ya gelcegi yok bu haylazın dedi duydu galiba babayı😂. Salı gece saat5 te bi agrıyla uyandım lavaboya gittim afedersiniz küçük abdestimi yaptım tam kalkıyodum suyum geldi ilkte anlamadım zaman geçtikçe anladım saat 9 da hastaneye gittim doğumhaneye girdiğimde doğumun başladığını yatışımın yapılmasını söylediler yatışım yapıldı ama yanımda Allahtan başka kimsem yoktu 19 saat sancı çektim gece saat 11 de doguma aldılar bni artık o kadar bitik düşmüştüm ki ıkınamadım ebenin bi tanesi karnıma çıktı kesi atıldı içten dıştan olmak üzere 20 tane dikişim var 23.10.2019 saat 00:05 de miniğimi verdiler kucagıma o an ne yaşadım bilmiyoları tek dediğim mucizem annem hoşggeldin oldu ama şuan yoğun bakımda oğlu enfeksiyon oranı yüksek dua edin olurmu uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin sancı çekerken bütün hamilelere dua ettim saglıcakla alın inşallah kucagınıza okuyanlar için çok teşekkürler Allaha emanet olun 😘🙂
defne55 Lazkiziebru rabbim sağlıcakla evinize gelmeyi nasip etsin canim masallah🤲😊 devlette mi oldu doğumun bide dikişler çok zorluyor mu
Duuyguum Lazkiziebru allah bağışlasın canm ❤️ Sancılar çok mu zor gerçekten bide 19 saat nasıl dayandın benim gözümü sancılar korkutuyor
Lazkiziebru defne55 amin inşallah cnm bnm evet devlette yaptım bndede enfeksiyon olunca dikişler çok agrı yaptı bnde
Lazkiziebru Htczmra anlıyosun bnde öyle dedim ama engel olamıyosunuz altına işer gibi geliyo tutamıyosun baya geliyo hatta korkma yani cnm bn analdıysam sende anlarsın
Lazkiziebru Duuyguum Bnde sancılardan korkuyodum dayanılmıyo gerçkten ama rabbim veriyo sabrını dua et bn hep dua ettim zmn hmn geçiyo zaten
belguzar_123 Lazkiziebru Allah analı babalı büyütsün inşallah canım Allah şifa versin inşallah bebeğine🙏👼❤️
Duuyguum Lazkiziebru ediyorum valla dualar olmasa tutunacak dalım olmaz zaten allah yardımcımız olsun hemşire bastırınca mı çocuk çıktı canm