Arzumworld Slm güzel hamişler bız 16 haftalık olduk çok şükür daha çok var ama gene de heyecanlıyım 19 nisan🙏🏻♥️ Sizlerde durum nedir kaç haftalık ve safak ne zaman☺️☺️
Arzumworld Fureya sızde de doğu gitmiş azıkalmıs ıns bızde buralara gelebılırız inş saglıkla kavusun inş meleğinize
Arzumworld Ayzalinam bol bol dua onu kendıne cevrenden de kendın için dua okumasını dıle getır inş bir avazda kurtulursun 🙏🏻♥️
Arzumworld Ayzalinam amin cnım bol bol dua ecelim birbirimiz için tüm hamıleler için rabbim bir nefeste kurtardın hepimizi🙏🏻♥️♥️♥️
Arzumworld Kızlar hepinizde bel kalça ağrısı oluyor mu yada oldumu bazen yürüyemiyorum cidden nasıl başa çıkıyorsunuz
Smnr321 Son 1 gün ama gelmeye hiç niyeti yok stresten ölcem yapmadığım kalmıyor ama 1 haftadır 1 cm açılmam sadece sürekli egzersiz yapıyorum merdiven inip çıkıyorum hurma VS yiyorum sancım da çok oluyo özellikle son 2 haftadır altımdan bişey düşecek gibi yürüyemiyorum dahi ama hastaneye gitiğimde bişey çıkmıyor lütfen ne yapmalıyım biri bişey söylesiin🤦♀️🤦♀️😐
Arzumworld Smnr321 hic streslen me daha vakti var demek ki benim ilk digumumda 4 gun gec oldu akisinaxbirak o son ayni vedende olmanin mutlulugunu yasa annesii