Anne6161amine
9 aylık hamileliligim aşırı rahat güzel geçti ilk 7 ayım da işe gidip geldm kendi işimi kendim yaptm hamileliklerde yaşanan sıkıntıların belkide yüzde 10 bile yaşamadım 7.aydam snra işten ayrıldım bu sefer de evde sıkıldm her gün Bi yere gezmeye gidiyordum etrafımdakiler otur evinde yollarda dogurcan artık diye kızıyodular bana ama ben sona ana kadar gezdim şimdi diyorum keşke biraz daha gezseymişim önceden evden çıkmak 10 dakika mı alıyosa şimdi bebegimle hazırlan çanta hazırla çoçugu emzir derkn 1 buçuk saati buluyo o yüzden hamile anneler bol bol gezin😃 doguma gelecek olursak 39+5 de dogum yaptm son haftalar özellikle 36 haftadan snra artık saatler bile geçmiyo artık dogsun istiyosun eşim işte iken her aradığımda dogum mu başladı diye panikle telefonu açıyordu ya da o aradığında sesim biraz kötü olunca dogum sancısı mı diyodu yani 36 haftadan sonra dogsun diye sayıklıyorsunuz :)
Benim doktorum son zamanlarda hafta da bir çagırıyodu genelde herkz 2 3 günde Bi çagırıyo diyodu doktor bizi diye ama bana hep haftada bir gel dedi ben 37 den sonra haftada bir gitmeye başladım nst ye giriyordum dogum sancılarım var dı hatta sancım 75 e kadar çıkıyordu ama bende tık yok ne bi agrı ne Bi sancı güle oynaya nst ye giriyorum nst sancılı bende tık yok açılmam da bir santim ben bu şekilde 39 haftaya kadar gttm hatta eşim bu çoçuk 42 haftaya kadar gider rekor kırar gelmek istemiyor diye dalga geçiyo duk kndi aramızda her neyse 39+5 oldugumda kontrol vardı gene hastaneye sabah erken gttik eşim işe gtcek diye daha doktor gelmeden nst ye falan girdm sancılar aşırı var ama gene bende bişi yok doktor geldi ona gösterdik bebegn kalbi atişinda sıkıntı var dedi alttan muayne etti gene açılma 1 santim ilerleme yok yani evin yakın mı dedi evet yakın dedm eve git ögleden sonra tekrar nst ye gel dedi bende uykum var zaten hemen gidim uyim kafasındayım ben eve geldm eşimde işe gtti hemen yattm tam uykuya dalcam eşim aradı ben doktoru aradm bebegn kalp atışında sıkıntı varsa niye öglene kadar bekliyor ki diye sormuş doktora doktorda gelsin o zaman yatiş yapalım demiş bana hazırlan hastaneye gitcz dedi bende niye aradın ben uyucaktm diye kızıyorm ama bende doguma dair hiç bir belirti yok neyse kalktık hastaneye gttik ebe açılman yok suni vercez ama boşuna vercz doktorun sunide israrcı dedi bende ilk hamilelik bilmedim için doktor ne diyorsa tamam dedm verdiler suni yi ilk 3 saat gene bişi hissetmedim saat 11 de suni vermeye başladılar saat 15.00 e kafar bende tık yok ama sonradan Bi sancı vurmaya başladı ben yerimde duramıyrm artık yalvarıyorum nolur bişi yapın diye doktor geldi mesai bitti dedi nöbetçi doktor mu istersn beni mi bnde siz durun dedm tmm Bn şimdi gidiym 8 de glcm dedi bnde bni muayne et açılmam yoksa sezeryana al beni dedm muayne etmeden gtti 8 bekle dedi Bn kızıyorm yalvarıyorum ama takan yok bide özel hastane sözde 8de geldi muayne etti hala 1santm sezeryana al diyorm kadın takmıyor beni odaya çık ailenle takıl biraz dedi Bn ne takılması sancı aralıgım 1 dk altına düşmüş diyorm bni odaya aldılar eşim d
annemler kaynvalide falan sülalem orda resmen ama bnm gözüm kimseyi görmüyor ya bni sezeryana alın ya da ben gidiyorum bu hastaneden dedm sezeryan diye diye bni sonunda sezeryana aldılar ameliyat masasında o spinal anestezi yaptıklarında o uyusuklukla öyle güzel Bi rahatlama geldi ki anlatamam harikaydı bnde çok agrı oldugu için bni uyuttular da uyandığımda hala ameliyat hanede idim gözümü açtım kızım nerde dedm ooo çoktan odasına gtti dogum bitti gözün aydın dediler o an bişi anlamadm bnde odaya çıktm hemşire bebeği yanına yatırdı o an dünyalar sizin oluyo ne o agrılar aklınıza geliyo ne de sancı resmen dünya sizin oluyo şuan o duyguyu anlatmaya kelime bulamıyrm o derece harika Bi duygu Allah isteyen herkeze nasip etsin 💗 anne olduktan sonra dünyanız o kadar degişiyo ki artık sizin Bi yavrunuz var ona dokunmaya kıyamamak derler ya dokunmaya Bile kıyamıyorum biri sevmek için aldıgım da 4 gözle bakıyorsunuz biyeri incinir mi diye o agladıgında susmadgnda sizde istemsizce aglıyosunuz ya anlatmaya kelimeler yetmiyo gerçek aşk evlatmiş😍
Sizlere tavsiye olarak da ben lohusa kilosu depent almiştm hemşire kullandırtmadı onlar hava almadıgı için idrar yolunda enfeksiyon yapıyo dedi.