Semranurum Kızlar 37. Haftama giricem dün kontrole diye gittim 1 cm açılmam olmuş bilgisi olan yazabilirmi 3 haftam var normalde 1 cm açılmayla ne kadar sürede dogum gerçekleşir veya hurma benzeri seyler acılma yaparmı
Elfibrhm2609 Semranurum 35 de 1 cm açılmam vardı 37+3 doğum yaptım ama sezeryan ile normal yapmadım canim🕊
BarBahanurTopuz Semranurum benimde 4 cm açılmam var 37. Haftayım ama hiç ilermelemedi ne olucak böyle bilmiyorum bende
Aygulcan Semranurum canim korkma benimde oyleydi 35. Haftada yada 36. Haftada acilmalarim basladi 40 + 4 de dogum yaptim .
Semranurum BarBahanurTopuz doktor bişey demiyomu 4 cm bayada açılmış canım doğumla ilgili bişey yokmu daha
Elfibrhm2609 Semranurum vallahi bilmiyorum ki tecrübeli ve doğum yapmış annelere sor canım istersen benim açılmam olmadığı için mecburen seseryan oldum 😍❤🙏
Semranurum BarBahanurTopuz Allah hayırlısının nasip etsin İnsallah Can'ım saglıklı olsunlarda geç olsunlar ama insan sabırsızlanıyo artık 🙂
Semranurum Semranurum arada kasılmalar bide asagıya rahime cok baskı yapıyor sizde böyle oluyomu acaba
Mahlikarumeysa Sancılarınız mı vardı , benim doktorum nstde sancı çıkmazsa hiç alttan muayene etmiyor sizinki her seferinde ediyor mu
Semranurum Mahlikarumeysa arada sancım oluyor kasıgımda belimde nst ye sokuyor nst de çıkarsa bakıyor Canım
Mahlikarumeysa Semranurum valla benimde oluyor geceleri çok oluyor uyutmuyor bile ama gündüz geçince nstde bişey çıkmıyor doktorda bakmıyor geçen hafta devlet hastanesinde rahmin yumuşamış demişlerdi belkide açıklık var ama bakmadığı için bilmiyoruz
Semranurum Elfibrhm2609 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün insallah bakalım cevap gelicekmi 😊