iremgorlen090318 Kurutulmus çilek aşeriyorum ama hicbiryerde bulamamiş eşim gören duyan olursa lutfen yazsin rüyalarıma kadar giriyor
smyye-12 iremgorlen090318 trendyolda falan var aslında ama hemen gelirmi bilmiyorum migrosa falan bakmısmi
Bihem iremgorlen090318 Trabzondayım burada büyük bir aktar var yanlış hatırlamıyorsam orada vardı gidebilirsem size yazayım kargolarım ♥️
Kubradem Ama.hala var mi bilmiyorum normal de sürekli satılan üründü inşallah vardır şubede kalmamışsa diğer şubelere sordursun muhakkak market kapanmadan
Zuhal_19 iremgorlen090318 tüh ya çok üzüldüm vardı normal de aldığım. İçin biliyrm cnm aktara baksaydiniz
Zuhal_19 iremgorlen090318 kiyamam yarin disari çıkarsam bende bakıcm.. Migrosta filan yok mudur acaba
Kubradem Google a yazın çok uygun beklerim derseniz hemen sipariş verin o sayfaların birinden ben yarın dışarı çıkarsam size de kargolarım:)
Poncikveannesi Canım hiç bulamazsan da bi öneri olarak söylüyorum hani nesfit falan varya markette sütle yenen onların meyveli olanında kurutulmuş meyveler var çilekde var hani tadımlık olur senin için ama benimki en bulamayınca yapabileceğin bi fikir😊
iremgorlen090318 Poncikveannesi ama ben doyasiya yemek istiyorum o paketlerin icinde cok az bulunuyor cilek sayisi. Ama yine de tesekkur ederim
iremgorlen090318 Emin_e kalmamiş. Persembe veya cuma gelebilirmis. Buyuk ihtimalle hurma gibi olanlardan gelir ben dilimle kurumus istiyorum