Masalseyhan Kizlar benim erken dogum riskim var 32 haftadaym. Doktor iki haftaya kdar dogumunu düşünüyor.. cok kasilmam var. Ciger gelistirici progestan igne vuruldum ama bakalım.. 34,35 haftada dogum yapip bebegi kuveze girmeyen varmiii ?
Nzlkca Masalseyhan 31+3 günlüğüm. Benimde doğumum 34. Haftada yapılacak. Bebeklerim küveze girme durumları değişiyormuş. Doktor yanına da gelebilir küvezede girebilir dedi.
Masalseyhan Nzlkca anladim cnm insallah kuveze girmez🙏 SİZİn ne sebepten dolayi olucak dogumunuz erkenden
Htczmra Çok kasilmam var derken kaç cikiyo sancılar benim 30 haftadan beri 40 lari rahat bulan kasilmalarim oluyo 39 haftalık oldum hala beklyrm acaba rahimde yumuşama veya acilmami basladi
Masalseyhan Htczmra benim 40 lara 50 lerr cikiyor ya cnm.. ama bu 25 dakikada 4,5 sanci cikti. Ve 15 dakikada bir kasilma var bnde. Acilma flan yumusama yok
Htczmra Masalseyhan inşallah bekler canım bende bu kasilmalardan geçen hafta 3 gün nst takibine alındım erken olur die 30 haftadan beri beklyrm 39 olduk bende de açılma yumuşama yok
Masalseyhan Htczmra insallah bekler valla yaa.. senin tam günün gelmis insallah yakin zamanda saglikla kucagina alirsin😊