Lindam Gizemabc hızlı resim yaZıyosun Google ‘ye oraya arıyorsun resmî sonra linkini kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun. İşte bu kadar
Morkelebek01 Lindam ben yeni Yasemin sus evinde yaptırdım ve elime ulasti geçen gün cidden harika bende beklemiyordum ama hem kapıda ödeme zaten rahatol
Lindam Morkelebek01 daha önce yorum a kapalı sayfa tarafından kaldırılınca emin olamadım açıkçası ama öyle diyorsanız öyledir
kornzorn20 Deletedmom124 bende senin kafadayım. Evlenirken nikah şekerlerimi kendim yaptım. Allah nasip ederse bebişlerim için dağıtacaklarımı da kendim yapacağım.
Deletedmom124 kornzorn20 maşallah maşallah ellerinize sağlık çok eğlenceli oluyor 😊 el emeği olunca daha da farklı oluyor
kornzorn20 Deletedmom124 sağ olun ☺️😇 hem çok eğlenceli bir de dediğiniz gibi kendin yapınca el emeğin daha bir ayrı oluyor yeri 😇
ycllksa Lindam canım bende çok yakınım bu işle uğraşıyordu bazıları pahalı çnkü sadece emek var taş tozu vs maliyetli bişey değil. Emekte öyle çok yok
Gizemabc Lindam inşallah geç kalmamışımdır, magnetler geldiğinde biraz büyük bulsam da beğendim; ama dolaba yapıştırmak aklıma gelmemişti. 2 mıknatıs koymalarına ragmen mıknatıs yetersiz kalıyor ve magnet durmuyor, düşüyor🤦🏽♀️
Vera18 Lindam sipariş verdin mi canım sen ben aldım bir yerden gayet güzel geldi tavsiye ederim almadıysan
Vera18 Lindam tatlitelaslar.dizayn ben bu insta sayfasından aldım kapıda ödeme yok ama bir sıkıntı çıkmadı
Nihal_92 İnstagram sayfasında çınar süs hesabına bakabilirsiniz pleksi hasır magnet vs çalışıyorlar güvenilir bir sayfa hemde fiyatlar uygun siparişlerinizide bir iki gün içerisinde hazırlayıp ulaştırıyorlar. Ben ordan pleksi hasır magnet siparişi verdim kendim yaptım birçok sayfadan fiyat almıştım, bana çok daha uyguna geldi.