Zeyzey90 9. haftanın içindeyim zofer içtiğim zaman kusmuyorum sadece🙄 metpamid denedim ama elimi açıp dua etsem metpamid’den daha etkili olur😂 günde 2 kere içmeme rağmen 5-6 kez kustum🥺 kullanıp memnun kalan var mı
Bkm2398 Metpamid mi hiç bulantıyla alakası yok 7lira bişey di içiyorum kusuyorum hiç içmesem daha iyi 😅 Prilam dr kullanıyorum şuan aldıgı parayı hakediyor onu içtiğimde sevmediğim yemekleri bile yiğebiliyorum😅😅
Zeyzey90 Bkm2398 Evet içmekle içmemek aynı şey ben anlamadım ne işe yaradığını, zofer de kusmamı kesiyor ama bulantım inceden inceden devam ediyor. Prilam duymamıştım doktora danışacağım🙏🏻
kubilhami Ne içersen iç o kusma bitmiyor ben 14. Haftada düzeldim Rabbim sabır versin cok zor ve 5 kilo verdim
Zeyzey90 kubilhami Amin benimkide umarım geçer yakın zamanda🥺 Kimisininki aylarca sürüyormuş düşünemiyorum bu şekilde devam ettiğini😬
Selen01 5. Haftadan 11. Haftaya kadar prilam dr kullandım. En azından kusmayı bi kaç günde bire düşürdü. Metpamid yan etkileri çok fazla bir ilaç hatta uzun süreli kullanımda ki etkilerini bilseniz hiç içmezsiniz. Doktorum gece yatmadan 2 tane içmemi öneriyordu eğer gün içinde çok zorlarsa bi tane de fazladan içebilirsin diyede ekledi. Sonra çok şükür geçti şimdi 14. Hafta bitti midem iyi çok şükür 🙏 darısı bütün mideden çekenlere. Hayattan soğutan bir şey gerçekten 🤷♀️🤦🏼♀️