Hilal_00 Selamın aleyküm 26+4 günlük hamileym perşembe günü misafirim vardı ve o gün kendimi çok zorladım temizlik vs yemek hiç oturamadım ve o günden beri bebeğin hareketlerini neredeyse hissedemiyorum günde çok hareketliydi son bi kaç gündür 1 2 kere anca o da çok az sizce ne yapmalıyım lütfen yardım 🤲🏻😢😢😢😢😢
Sghslove Hilal_00 doktoruna bir bildir derim canım ama korkma hemen bazen azalıyor aralarda daha çok uyudukları günler oluyor süt iç portakal suyu ya da. Soluna yat olmazsa bi müzik aç. Dene bakalım . Doktoruna Bilgi ver ama
Fdle Hilal_00 biraz önce böyle bir post açtım bende 26 haftalık hamileyim gün içinde ya bir yada iki kez çok hafif hissediyorum o kadar ve düşünmekten kafayı yiycem artık
Kizkalesi Hilal_00 sen yorgunsun oda yorgun oluyor nnormal çikolata ye soluna yat bekle bir saat içinde hareket eder merak etme
Sghslove Hilal_00 bildir canımm doktoruna ya da kadın Doğum acil varsa git bak. Günde 10 hareket yeterli diyorlar saydın mı hiç mi yok?
Birgul__ Benim de oyle oluyordu yoruldugumda.hemsireye doktora sordum.sen yorulunca o da yorulur dedi.hatta mardinden ankaraya otobusle geldik.otobuste kipir kipirdi.eve geldik,2 gun ben de o da kendime gelemedik.sonra normale dondu.
Hilal_00 Birgul__ çok kötüyüm psikolojim bozuldu sürekli karnımı izlemek istiyorum elimle dokunuyorum hareket var mı diye😢😢
Hilal_00 Fdle görmedim ki 😢 ağlayasım geliyor evi süpürdüm bide sildim ve yemek yaptım bu yaptığım işler 🥺🥺
Kizkalesi Fdle kız senin bebek hep böyle değilmiydi pinpiriklenme her bebek aynı değil seninki azcık tembel sanki 😄
Fdle Hilal_00 sâkin ol stres yapma ben eşime dedim 9da gelecek bi acile gidicez özellikle sorucam doktora normal mi diye sana da yazarım canım:(
Kizkalesi Hilal_00 korkma canım normal bunlar merak etme bazen çok hareketli olur bazen bir iki tekme anca
Fdle Kizkalesi off hep böyle mi ki bilmiyorum ki 2 gün önce çok hareketliydi sanki 😁 valla kafayı yiyorum galiba elim karnımda 24 saat tekme atmasini istiyorum🙄
Kizkalesi Fdle kız korkma normal benimde öyle bazen aşırı hareketli bazen bikaç tekme anca. Bazen dediğimde günlerce
Fdle Hilal_00 tabikide yazıcam kuzum unutmuycam seni ama sende sâkin ol stres yapma kendine olur mu lütfen
Hzlhakko Hilal_00 aşırı yorulunca benimde öyle oluyordu dinlenince hareketlenmeye başlıyordu şimdi büyüdüğü için yorulsam bile otur diye tekmeliyor sancı yapıyor hemen