Gokce_ Kızlar 12+4 üm dün doktora gittiğimde kıza benziyor demişti cinsiyeti için bugün ikili test için ölçü alamadığı için tekrar gittim pipisi var dedi 😂 sizce erken mi yoksa değişebilir mi değişen var mı böyle? https://hizliresim.com/5Nv9RR Burda pipisi dedi 😅😂
ebis Gokce_ doktorum bana da 11+2 de erkek dedi pipi gosterdi hatta %100dedi 14.haftamda kesinlikle kız dedi daha değişmez bariz belli dedi banada gosterdi 17de tekrar gidicem bakalım🤰🏼
Deletedmom099 Gokce_ 20 ye kadar hiç birine inanma canım hep değişiyo 20. Hafta da renkli ultrasonda net oluyo 😊
Sena09 Bize de 12lerde kız dedi sonra erkek oldu. Bu haftalarda yapılan tahminlere kendinizi çok kaptırmayın 🙂
Gokce_ Feyzazdra hayır yukardaki resimlerde çift görünce Kıza benziyor demişti sonra pipi var dedi 😂 valla bilmiyorum bende
Gokce_ ebis sağlıklı olsun tabi inşallah ama bakalım haftaya gel kesin bişey diyebilirim dedi büyürse 😂
Cnnkgn Bizim her hafta değişiyor 😂 artik sağlıklı olmasini istiyorum kiz erkek farketmez. O kadar duygularimla oynadilar bi hafta gidiyorum kiz bi hafta gidiyorum erkek pipi fotosu verdiler bi hafta gidiyorum kiz deniliyor. Bakalim detayli usg bekliyoruz artik :)
SnmTt Gokce_ bana 3 doktor erkek dedi pipi resmî de var aynı senin gibi ama yine de hala değişebilir diye düşünüyorum küçülüyomuş pipi gibi gözüken şey ilerleyen haftalarda çünkü😊