Sblebrt Seb19 Bı kac hafta sonra kanala yerleşince hareketler azalır canım o zmn da korkuyor insan bışey mı oldu diye 40 haftalığım bende oyle suan 😊
Fdle Seb19 bende 26 haftalik hamileyim benim kızım da oynasam mı oynamasam mi diye düşünüyor heralde gün içinde bir kaç hissedebiliyorum bence hareketli olması daha iyi zira ben kafayı yedim artık düşünmekten
Btldrcn Merhaba ben de 33+1 im kızım kıpır kıpır hiç durmuyor yerinde dün doktoruma söyledim daha ne istiyorsun hareketli olması sağlık açısından daha iyidir dedi ☺️ Ama nedense bu hareketlilik beni korkutuyor gelmek istiyor gibi bir his var içimde 😅
Seb19 Benimki zaten en başımdan beri hep hareketli harekete alışığım ama bi iki gündür iyice artınca bende meraklandım 😊
Canan1bozkurt Bende 25 haftaligim bgun doktora gittim aynı şeyi sordum 😁. Aşırı hareketli hiç durmuyo dedim . Gelişimi yönünden çok iyi kemikleri gelişiyor dedi iyi birşeymiş yani 👶
Efulimm2608 Benimde 33+2 canm baya hareketlendi bu son 3 haftada daha da hareketlendi yatamıyorum bile artık çok zorlanmaya başladım
Seb19 Fdle doğru söylüyorsunuz öyle daha zor ama koz bebeklere daha sakin oluyo diyorlar korkmayın iyidir cimcime Allah’ın izniyle 😊
Seb19 Hzlhakko aynen benimkide öyle doktorları bile şaşırtıyor kuzucum gün geçtikçe azalma yeri artma var hareketlerde maşallah ☺️
Hzlhakko Seb19 maşallah ya sağlıkla gelsinler yumurcaklar doğuncada böyle hareketli olabilirler kendimi hazırladım şimdiden başım gözüm üstüme 🤣🤣