OzlEmrah LittleMan Aynen bende yanıma beşik alayım dedim dolap da alırım kıyafetleri için 2 yaşına kadar ayıramayacaksın yanından dediler büyüyen beşik alacaktım odalarını yapıp. Düşündüm vazgeçtim şu yeni çıkan tasarım yataklar var biraz büyüdükten sonra güzel bir yatak odası yapayım onlara diye düşünüyorum. Çünkü herkes bana sakın şimdiden odasını yapma pişman olursun diyor. Bende olmazsa sizin gibi yapayım doğumuma daha var ama ikizlerin ne zaman geleceği belli olmaz. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 😘🙏
LittleMan @OzlEmrah aynen canım bnde ole yaptım bi küçük dolap aldım ona kndı kıyafetımı koydum. ben kndı yatak odamdakı kndı kocAman bolumu cocuklara ayırdım😂😂 cnku smdı herkes kıyafette getrcek anca sığcak gbı. Sen odana göre ayarla işte bu durumları. Kesınlıkle bnımde hayalımde guzel tasarım odaları var hele iyice buyusunler feln yapılır yıne 💕😘💕🙏🏼❤ Sağlıcakla gelsinler inşallah hepsi
OzlEmrah LittleMan İnşallah aminnn canım 🙏🙏🙏 vaktinde sağlıkla gelsinlerde herşeyi hallederiz Allah’ın izniyle 🙏🤗
Twinsmother LittleMan maşallah canm Atlatmışsın artık sen ne kalmış doktorda bi sıkıntı yok demiş. Ben 33!haftalığım 2 hafta sonraya Doğum için kan tahlilleri verdi. Bide kan sulandırıcı iğne başladı biraz az gelişmişler haftalarına göre bakalım hayırlısı. Sen yaptırdın mı tahlil filan ?
LittleMan @Twinsmother benden hocam yaklaşık bır ay once tam kan örneği aldı. Az bı kansızlık cıktı sadece . Ona göre bi ilaç verdi okadar canım.
Twinsmother LittleMan anladım canım onu banada yapmıştı bendede azıcık kansızlık çıkmıştı. Şimdi bana ayrıca tahliller verdi kilo almamışlar 2 haftada hiç kan sulandırıcı filan verdi sağlıkları iyi ama kilo alımları durmuş belkide alıcak o yüzden yaptıracak ondan sordum. Senin Doğum için birşey diyor mu canım?
Bahar46 Merhaba arkadaşlar benimde kafama takılan birşey var, ben 27 Şubat beta değerim 153 2 Mart 421 6 Mart 4785 olmuş bu ani yükselmenin sebebi ikiz olabilir mi yada fikriniz varmı acaba
LittleMan @Twinsmother büyük ihtimal dediğin gbi kilo alımları gelişimleri suanlık durmuş gözüktüğü için araştırıyor ilerlemezse alabilir. Benimde salı kontrolum vardı . Hoca bırden doğuma gırmek zorunda kaldı onu bekledım derken baya bı karnım sertleştı şiştim agrım oldu gezındım fln ama fayda etmedı bıde ztn bır haftadır öyledi. Hocaya danıscaktım ztn . Nese yattım işte sırt üstü hoca bı baktı herkes şok ben bıle sok karnımı hıc bole gormemıstm kı ztn sırt usttu tobe yatamıyrm oda bıraz etkı etti . Hoca dediki hep mı bole hıc yumusamıyor mu . Dedım yumusuyor ama genelde bole hocam sertlesıyor hep. Oda dedı kontrol et mutlaka yanı gun boyunca bu kadar cok sertleşiyorsa direk gel . Karnımda çarsı pazar karısmıs hoca zor buldu cocukları 😂😂 kasılma sezdı . Alttan muayne yaptı acılma yok sukur . Nst bağladı orda ağrım cktı. Evde Tetikte bekliyorum işte bişi olursa hemn gel dedi. Tabı hoca en az 38 e kadar beklemektı amacı. Ama bnı oyle gorunce kıyamadı herlde😂 aman boşver doğurursan doğur artık bişi olmaz korkma tamam mı gel mutlaka dedı😂😂Ztn her hafta gıdıcem artık . Yanı suankı durumum resmen dayana bıldığım yere kadr .
Twinsmother LittleMan benimde öyle canım sertleşiyor çok Ama sancı filan bişey yok çıkmadı bende. Kilolarını ölçtü işte 2 hafta geri geliyor dedi geriler biraz dedi. 2 hafta sonrası için tahlilleri yazdı işte Doğum tahliliymiş 35 olucam bende. Rabbim sağ sağlam kucağımıza almayı nasip etsin inşallah görürsün sende 38. Haftayı 🙂 senin bebişlerin kaç kg ?