Cnsuercnnn Beta hcg Değeri 133.34 kaç haftalık doktor haftalığı söylemedi 10 gün sonra ultrason dedi tahmini 3.4 haftalık internette öyle çıkıyor
Cnsuercnnn Merveokan 3 haftalık sanırım zaten 10 sonra ultrason dediğine göre 3 haftalık geliyor bana da
Cnsuercnnn Kayraruzgar 13 eylülde düşük oldu betam 17 di ilk öğrendiğim düştü 4 gün içinde 5 gün kanmam oldu 13 de başlayıp 17 sinde bitti başka kanamam olmadı şuan gene gebeblik var kan değerlerim normal gidiyor çok şükür
Kayraruzgar Cnsuercnnn en iyisi ultrasonu beklemek o zaman😊 hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah🙏🙏
mustafaserpil1984 Cnsuercnnn 3 haftalik çok iki katı na çıkıyor 2 gün de 30 sa 60 oluyor ama normal oldu ise işte sizinki nasıl olur bilmiyorum ki benim hesap ima göre 2 haftaya girmişsin dir tahmin
Adel001 Cnsuercnnn ultrason daha çok erken ama ben 5+6. 3haftada bile görünmedi yani sadece betayla takip ettim . 794 en son sonrada ultrasonda gördüm
Cnsuercnnn Adel001 bugün göründü kesesi küçük daha kese oluşmaya başlamış ses doktor 1.1MI yazıyor ultrason görüntüsünde 😊🥰
Seda_123 Cnsuercnnn Son adet tarihinize göre hesaplayacaksınız çıkan değere göre değil herkesin değeri farklı çıkıyor sonuçta
Cnsuercnnn Adel001 aminn 🙃 sadece kesesi göründü rahim duvarı kalınlaşmış bakalım artık inşallah düşükten sonra adet olmadan oldu tabi düşürdüğüm daha 1 haftalık gebelikti kese Dalan yoktu 🙃