Sevilypc 37+1 haftalık hamileyim . 31haftadan bu yana sancım oluyodu. Normalde çarşamba günü sezeryan olacaktım ama dün geceden beri sancılarım daha da arttı hastaneye geldim nst ye bağladılar. Bakalım doktor sezeryana alacak mı. Bebeğimde ense kalınlığı ve böbrek büyümesi vardı dua edin sağlıklı olarak dünyaya gelsin lütfen 😔😔😔
Minikkuzuma Sevilypc Allah sağlıklı bir şekilde kucağına aşmayı nasip etsin korkma canım herşeyin bir çaresi var normalde olsan sezeryanda olsan sonuçta haftan iyi eksik olmaz öyle düşün
Sevilypc Minikkuzuma Gayebyk rukiye-02 Emos_64 Elifdmir Rabbim hepinizden razı olsun çok şükür bebeğime kavuştum 💕💕
Gamzeyvz Sevilypc Öncelikle Allah analı babalı büyütsün canım bişey sormak istedim böbrek büyümesi var demişsin ben şuan 20.haftadayım ve aynı şey bana da söylendi çok tedirginim doğumdan sonra bişey dendi mi bu konu hakkında Durumu nasıl bebeğinin
Sevilypc Gamzeyvz canım sabah çocuk doktoru görecek bide çocuk nefroloji bölümü var oraya götürcez bakalım ne dicekler
Sevilypc Songultombul123 canım ense kalınlığı var down olabilir dediler zehir oldu hamileliğim çok şükür görünürde hiç bi şeyi yok gibi. Sabah çocuk doktoru görünce de inşallah iyi haberler alırız 💕
Gamzeyvz Sevilypc inşallah hayırlı haberler alırsın canım eğer benide bilgilendirirsen süreçten çok memnun olurum bende çok korkuyorum çünkü 😣 inşallah hiç bişey olmadan evinize dönersiniz
Songultombul123 Sevilypc insallah canim benim kalbini ferah tut rabbim gonlune gore versin.yavruna saglik sihhat versin