Dilek1661 Kızlar böbrek ve uykuluk yedim canm istiyordu azar azar ama korkarak yedim sizde yiyen oldumu sıkıntı yaşadınız mı
zynpgdkl Dilek1661 3-4 kez yemişimdir şuan 38+1 haftalığım bi sıkıntı olmadı çok şükür.. sadece ilk 3 ay önermiyorlar
Dilek1661 zynpgdkl 19 haftalık oldum bugün ama canım istiyordu ekmeği bol böbreği ve uykuluğu az yedim kendimi durduramadım ama içimin rahatlaması için sizlere soraym dedim
Gokmeninannesi Ciğer de yedim, böbrek de yedim hiç bişey olmadı 😂 yani bu leke olaylarını falan bilmiyorum 15 gün sonra doğurucam ama gayet sağlıklı benim bebeğim
zynpgdkl Gokmeninannesi valla bende diyorum bu leke olayı batıl mı gerçek mi bende göreceğim 2 hafta sonra ☺️ Ne yemedim ki çilek kiraz ahududu böğürtlen nar ciğer 😂
lilayda Biz temmuzda tatildeydik hamburger yedim balik yedim hatta suşi yedim yani çiğ balik sonra dönünce ciğer dürüm yemiştim. 3 gun sonra bebek düştü. Ama bilmiyordum. Şimdiki hamileligimde dikkat ediyorum. En fazla kelle paça çorbası içmiştim o da canim cekti diye yarim kase kadarcık. Ilk 3 ay öyle seyler yemeyin. Herkesin ayni olmaz tabi ama kıymet bilmek lazım düzgün beslenin