Emine-32 Kızlar selam surekli eksi zeytin yemek istiyorum dun kavonozun yarisina geldim 40 45 tane yedim bir oturusta zararlimi? Bugunde yedim ama 10 kadar hala daha yemek istiyorum😑
Deletedmom124 Emine-32 bende aynı şekilde canım sabah öğlen akşam yiyorum ilk gebelikte siyahı çok tükettim şimdi yeşile deli oluyorum bir zararı olmaz merak etme
Emin_e Emine-32 valla ben de surekli yiyorum annem de bana hamileyken yemis bi zarari oldugunu sanmiyorum.. inanin bazen aksam cay icerken bile yaninda zeytin yiyorum cerez gibi:)
Terspektif Emine-32 bende aynıydım sürekli burnuma zeytin kokusu geliyordu. Zeytin yağıyla zeytin isterdi canım hep. Tuzlu olduğu için çok fazla tüketme bence canım dikkat et ben o yüzden çok tüketmemeye dikkat ettim en fazla 15 20 tane yiyodum yani 😂
BeybininAnasi Ayyyy bu kadar olur daha bugün bunu düşünüyordum. Daha bugün kahvaltıda 47 tane yedim 😂 nasıl iyi geliyor, deliriyorum. Hatta ilk dfa bu sene zeytin kurdum açıp açıp kavanozları kokluyorum o koku da beni çok mutlu ediyor. Hamileliğimin başından beri zeytin kokluyorum ve yiyorum 😂😂
Emine-32 BeybininAnasi 🤣🤣🤣 cevremdekilere soledim abartma dediler ama elimde degil 🤣🤣 normalde zeytini cok da sevmem ama bu farkli bisey 🤦♀️
BeybininAnasi Emine-32 hele ben hiç sevmem. Eve bile almıyordum hatta eşim de yemez çünkü. Şu an evde 3-4 bidon zeytin var Allah muhafaza zeytin kıtlığı çıkar falan 😂
Terspektif Emine-32 😂 inşallah canım valla benim isteğim geçti artık. süreç belki bu da bi süre sonra seninkide geçer o kadarcık tuzdan da bişey olmaz inşallah 😂
Gizemabc Emine-32 her şeyin fazlası zarar canım tabi ki. Zeytin hem yağlı hem tuzlu. Tansiyonun yükselebilir. Kendine hakim olmaya çalış.
Ay-Bek Emine-32 Ben de midem bulanınca penir, ekmek,zeytin yiyordum bir şey olmuyor canım. Ama en fazla 10 tane yiyorum. 45 tane yemedim hiç :))) Kabızlık yapar diyorlar dikkat et