Srgzlabb Normla doğum yapamazsın dedi doktor sezeryan yapacak 39. Haftada içim bi tuhaf ya iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum sonra su kötü oluyormuş sezeryanon başına gelen varmı bu durum 🙂🥺
Betzm Srgzlabb ya banada o haftada öyle dediler 3,21çıktı ay neler dedi doktor diyet yaptım sonraki hafta gittim bebek 400ge düşük çıktı şimdi 38+3oldum bebek daha 3,200 gr başka doktora git canım
Betul-_ @Srgzlabb 36 haftalıkken 3200 Gr dı kızçem şimdi 39+6 olduk 41 e kadar beklicez gelmezse sonra suni sancı verilecek benim doktorum da normal doğum konusunda ısrarcı anlayamadım doğrusu 🤷
BeybininAnasi Normal değil mi o kilo? Yenidoğanlarda bile 2900den itibaren normal kabul ediliyor diye biliyorum. Bebek iri mi ki normal yapamıyorsun? Açıklama yapmadı mı?
Sevdaoyku Srgzlabb bazen sezeryan içinde korkutuyor doktorlar maalesef. Son haftalarsa aliyor isnallau bebek kiloyu dikkat et beslenmene korkma bence
Yumuduk Canım ben 36 haftamda iken 3100 gr dı Sezeryandan felan bahsetmedi normal görünüyor dedi. Özele mi gidiyorsun devlete mi?
Kuzeyzeynep Srgzlabb ben de anlayamadım neden normal yapamazsın dedi ben de 34. Haftadayım bebek 2400 bana öyle bişey söylemedi