Merhaba güzel anne adayları bugün geçirdiğim atraksiyonlu bir günün ardından yavrumuzun cinsiyetini öğrendik ... malum devlet hastanesinde babalar yada çocuklar içeri alınmıyor hicbir şekilde benimde bugün randevum vardı hem 3 lü tarama için ultrason odasında hemde kendi doktorumda ultrasonda batırıp kendilerine rica ettim bana cinsiyeti kağıda yazıp katlayip vermelerini sağolsunlar kırmadılar beni. Ikisininde aynı cinsiyeti yazdığından emin olmak için kendi doktoruma kağıtları tekrar gösterdim kendim görmeyeceğim şekilde. Ikisininde aynı olduğunu onayladı. Ben hastaneden çıktım bi kutu buldum lcw dan 😂 kutuyu gidip siyah bi kaplama kağıdıyla güzelce kapladım. Daha sonra helyumlu balon yapan bi yere gittim durumu anlattım kağıdı gösterdim bu cinsiyete göre 3 helyumlu balon şişirip kutuya koyup ağzını bantlayın dedim. Ordan çıktım 10 dk sonra gittim kutuyu aldım eve gittim esim ve kızımla birlikte kutuyu aynı anda açıp ogrendik tabiki bu anı ölümsüzleştirdik💕 Rabbim nasip ederse birde oğlumuz olacak💙💙💙💙💙 5 yaşında bir prensesim var bu arada💕 Hayirlisi ile öğrenin hepiniz bebişlerin cinsiyetlerini sağlıklı olsunlar hepsi inşallah 😊😊 Eğer videomuzu izlemek isterseniz instagram adresime yükledim @insaninkiziolmali instagram ismim💕😘😘😘