cankubra Gamzee00 Merhaba canım. Bende aynı sorunu yaşadım temizliğini yaptıktan sonra travozol krem kullan beyaz ve pamuklu iç çamaşırı giy hemen geçer 😘
ZehraAlbayrak Syma95 yeterli gelmiyo canim hamilelikte verilen antibiyotikler. Daha gucluleri gerekiyo benimki gibi gecmeyen enfeksiyonlarda
Gamzee00 rukiye-02 bana açıkca bu duruma alış gittikçe dhada çoğalıcak krem ve fitilde pek fayda etmiyor dedi okadar çaresiz hissediyorumki kendimi çok kötüyüm böyle bir kaşıntı yok ve şişiyo vajinal bölgem kaşıdığımda
rukiye-02 Gamzee00 şişmesi de iyi bişey değil ama bu kadar insan burda travazol yada başka kremler kullanıyor artarak devam edecek demesi ne saçma
Lindam Cagla22 travazol idrar yolu enfeksiyonuna da iyi geliyor mu?? Ben kalıntı için gene kalmadan önce çok kullanıyordum. Şuan enfeksiyonum var ne yapacağımı bilmiyorum hiçbir ilaçla geçmiyor
Cagla22 Lindam canm travazol kaşıntı ve mantara iyi geliyor . Bence idrar yolu enfeksiyonu için fitil kullanmak gerek yada toz ilaçları suyla karıştırıp. Bi sorun doktorunuza
Cigdem07 Gamzee00 Canım arkadaşım hamile ve ondada mantar sorunu çıktı doktor fitil ve krem vermiş hemen geçmiş istersen yazdır doktoruna
Mucize001 Ev yapımı yogurdun suyu ile silebilirsin demişti acildeki dr.bende de ara ara yeşil iltihap gibi geliyor.kalıntısı yanmasi çabası. içinde iki tane fitil olan bir ilaç kullandim o iki hafta geçirdi. Travazol vermişti ona devam ediyorum.trstleri yaptirdim sonuclar iyi cikmisti.sanırım bol bol tekrarliyan birsey kurtuluş yok...